• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dwa razy już tak mocno sie rozczarowałam, pierwszy raz rok temu, na dzień matki, a drugi raz w styczniu tego roku.
@ mi się opóźniła, byłam cała w skowronkach i po 5 dniach przyszła....:-(:wściekła/y:
Teraz czekam

reklama
Oliwka ja objawów prawie wogole nie odczuwałam .
Staranka były w dni płodne bez wspomagaczy mierzenia temp , testow owu ...
Pamiętam ze testowałam tydzień po mojej 18stce czyli 3.10 . A 5.10 poszłam do gin i była juz mała fasolka w wieku 6tygodniowym :-);-);-)

Zizi mi sie @ spóźniała 3tygodnie prawie . I tak jakos miałam zamiar na drugi dzień testowac a tu doopa @ przyszła...

No to spokojnie Zizi:) Trzymam &&&&
Ja też testuję za niedługo i aż się boję...

Młodamamusia no to fajnie,w którym cyklu zaszłaś w ciążę?

Karola dobrze, że foty nie wrzuciłam, bo chciałam się pochwalić jakie pyszne kanapki przygotowałam :-p

Cześć Młoda :-) piechurze hahaha

Zizi Słońce my trzymamy &&&&&&&&& :tak:
:szok::szok:
Jutro będę już w 39 tygodniu :szok::szok:

Ostatnia edycja:
Oliwka trzymam kciuki :-)
Jej zebym to pamiętała... Nie wiem kochana w 9 bodajże :-) ...
Just witaj witaj ;-) i opowiadaj czy Twoj Remik fika :-);-)
oj ale sie zrymowało :-)

Oliwka zachcianki ?;-)

hej moje drogie :)))

jak tam dzionek ?? :))

witam .
made gratuluje syna. piekny jest
ewula super kropeczka
marcepanku gratulacje :-)
a marcepanka Nikola ma 2 miesiace i 7 dnia. wiem bo wczoraj bylam na wystaranych i marcepanek pisal dziewczynom
milego dnia

no to nasza Marcepanek niezle zaszalala :)

Oliwka-powinny byc a nie ma !!!!! wszystkie baby na testach jadą i wykupiły czy w hurtowniach nie ma !!! szlag by to ...

wróciłam sie jeszcze bo Młodam miała wczoraj wizytę i potwierdzone,ze córka,ale szyjka jej sie skróciła od ostatniej wizyty o 1,5 cm i jest od wczoraj w szpitalu..nie wiadomo kiedy wyjdzie..

no to teraz juz lece oko malować ...

Oliwka- dzięki za pocieszenie...

Mama moze tempka zwariowala ?? przeciez to nie jest tak na stowe pewne ... ja bym tak nie wierzyla tylko sie starala normalnie :)
pozdrow odemnie Mlodam :)

:-D:-D:-D

Ja jakaś taka rozmemłana dziś :dry: coś chcę niby zrobić, ale tylko zieeeewam... o 14:00 mam dentyyyyystę

powodzenia u dentysty :)

Hej Laski,
ja dzisiaj chyba lewą nogą wstałam, jakoś mi smutno:-(
@ dalej nie ma
boję się test zrobić, boje się znowu rozczarować....

poczekaj , a pozniej moze beta ? :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kebaba mi się chce!!!

wow jakie zachcianki od rana hehe

reklama
Wysłałam pracownicę po kebab:)))
Kochana jest:)

Zachcianki mam przy owulce i przed okresem:)) Teraz jestem między jednym a drugim:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry