• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry, cześć i czołem.

Byłam rano u dentysty. Jak ja tego nie lubię. Ale wszystkie zęby zdrowe już. Nie chciała się ze mną umówić na wybielanie, bo powiedziała, że nie ma co wybielać :|

Nie lubię poniedziałków, ale wtorków też nie lubię. Jestem dzisiaj jakaś nieswoja :/

reklama
jestem znów mam mdłości;(.....

no niestety to przyjemne nie jest :(( trzeba sie przemeczyc i liczyc na to , ze przejda szybklo !!!

Wysłałam pracownicę po kebab:)))
Kochana jest:)

Zachcianki mam przy owulce i przed okresem:)) Teraz jestem między jednym a drugim:)

no ja tez tak mialam z zachciankami :)) teraz mam mniejsze hehe

Dzień dobry, cześć i czołem.

Byłam rano u dentysty. Jak ja tego nie lubię. Ale wszystkie zęby zdrowe już. Nie chciała się ze mną umówić na wybielanie, bo powiedziała, że nie ma co wybielać :|

Nie lubię poniedziałków, ale wtorków też nie lubię. Jestem dzisiaj jakaś nieswoja :/

ja tez jakas taka nijaka jestem ...

Hej Rurka,przegryź coś słodkiego:)

Zobaczcie co kupiliśmy małym na dzień dziecka,bardziej pod Ninkę:
Letni Domek Księżniczki little tikes 470U :: Sklep z zabawkami Little Tikes

super domek :)

Matko...nie doczekam się tego kebaba:(((((((((
Zaraz mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie:(

Narada wojenna:)
Owu miałam w czwartek lub piatek a już brzuch mnie boli jak na @...o co chodzi?
Dodam,że cykl długi,owu w 20 którymś dniu wystąpiła...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka ja nie pomoge ...czekaj cierpliwie co sie wydarzy dalej i tyle :) juz i tak nic nie zmienisz

ja dzisiaj robie tortille na obiad :)

Czekam,czekam...
Zjadłam kebab,napchałam się a teraz bezczelnie mam zamiar uciąć drzemeczkę na biurku:)))

hej babeczki, witam się z frontu pieluszkowego-mój książe sobie drzemie ale za to od wczoraj nie pomoczył sobie spodenek i majteczek-chociaż dalej nie woła tak jak by mógł ale jest postęp!!!
przesyłam fluidki;)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Młodamamusia, Just-a wy kiedy na porodówkę?;)

reklama
hej babki-przekazałam Wasze pozdro dla MŁODAM:tak:dziekuję Wam i jak bedzie miała jak to wleci na bb.narazie wie tyle,ze za 2 dni na pewno nie wyjdzie..

mi głowa peka więc ide wypić kawę i legnę sie na kanapę:baffled:

pozdrawiam Was..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry