• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zizi najwazniejsze , ze sa cali i zdrowi :)

Wpadłam sprawdzić co na froncie, a tu żadnych ruchów. Cóz czekamy dalej.
Ja ugotowałam pyszny obiadek botwinka, młode ziemniaczki, kapusta młoda zasmażana i mielone. Napchałam się po uszy i idę spac.
AAA i przyszła kołyska. Pol wróci z pracy to skręci
Buziaki

o matko jaki pyszny obiadek !!!!!!!!!!!!!!! moglam do ciebie przyjechac hehe
i oczywiscie czekamy na foteczki kolyski :)))

O matko jedyna wróciłam od dentysty :szok: Ponad godzinę w fotelu, trzy zastrzyki na znieczulenie, a mnie i tak bolało wiercenie - moja dentystka stwierdziła, że jestem anomalia :-D Jeszcze mamy dwa ubytki... Teraz szczerzę się w pełnym uśmiechu ogromną plombą, ale tak ładnie zrobioną, że szok !! Powymieniam sobie wszystkie stare plomby na te nowe :tak:

najwazniejsze , ze dalas rade :) z reszta tez sobie poradzisz i bedzie spokoj na jakis czas :)

reklama
P170511_15.47.jpg 38tc i 4d ;-) jakies dziwne światło ;/ wygląda jak rozstępy :-( ;/ a wcale ich nie ma :P
P170511_15.45.jpg :-D :-);-);-):-D

Musiałam nie mogłam się powstrzymać :-)

DSC00110.jpg 11letni szogun:-D :-);-);-)
DSC00101.jpgŚpiąca królewna :-D :-)

Jestem ufff...
znów grafik napięty jak baranie jaja... ja Wam mówię, jak ja nie zgubię brzucha po drodze, to cud będzie....

znów latałam po urzędach, tyle, że dzisiaj pracy... spóźniłam się 14 minut na wydawanie numerków, więc byłam strasznie zła, bo w moim stanie spóźnienie się i konieczność przełożenia tego na kolejny dzień to rosyjska ruletka, widzę ludzie lubią ze mną ostatnio pogrywać :dry::dry::dry:
no to poszłam z urzędu pracy do urzędu miasta, bo musiałam zapytać o zameldowanie i pesel dla Malucha i o takie dofinansowanie... kurde blaszka nie ogarniam powoli tych wszystkich dokumentów...
A jutro znów wycieczka do urzędu pracy, potem urząd miasta i finalizowanie mam nadzieję meldunku, póżniej wizyta u lekarza, a potem koleżanka ma mi przywieźć ciuszki dla Remika, a inna chce się spotkać w podobnym czasie, więc chyba strzelę mega TELEPORTA!!!!!

O ja biedny żuczek...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry