• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula i juz nie bawe ty bedzie nam pokazywac mieszkanko dzidzi :-)
Just bidulko ty sie nalatasz;-) weź mnie ze sobą :-) moze się coś ruszy :-);-)

reklama
może w którymś wreszcie będą jakieś wtyki...
zapomniałam dopisać, zaraz przyjdzie Facet od internetu, spisać umowę, a na 19 mam zajęcia szkoły rodzenia, więc jestem na nogach non stop, nic mnie nie zaskoczy moje drogie już teraz...

Zobacz załącznik 355126 38tc i 4d ;-) jakies dziwne światło ;/ wygląda jak rozstępy :-( ;/ a wcale ich nie ma :P
Zobacz załącznik 355127 :-D :-);-);-):-D

Musiałam nie mogłam się powstrzymać :-)

Zobacz załącznik 355128 11letni szogun:-D :-);-);-)
Zobacz załącznik 355129Śpiąca królewna :-D :-)

brzucholek super jaka pilka :)))
a czaemu rozowe ?? sliczne sa :))
psiak tez , a siorka podobna do ciebie bardzo :)))

Jestem ufff...
znów grafik napięty jak baranie jaja... ja Wam mówię, jak ja nie zgubię brzucha po drodze, to cud będzie....

znów latałam po urzędach, tyle, że dzisiaj pracy... spóźniłam się 14 minut na wydawanie numerków, więc byłam strasznie zła, bo w moim stanie spóźnienie się i konieczność przełożenia tego na kolejny dzień to rosyjska ruletka, widzę ludzie lubią ze mną ostatnio pogrywać :dry::dry::dry:
no to poszłam z urzędu pracy do urzędu miasta, bo musiałam zapytać o zameldowanie i pesel dla Malucha i o takie dofinansowanie... kurde blaszka nie ogarniam powoli tych wszystkich dokumentów...
A jutro znów wycieczka do urzędu pracy, potem urząd miasta i finalizowanie mam nadzieję meldunku, póżniej wizyta u lekarza, a potem koleżanka ma mi przywieźć ciuszki dla Remika, a inna chce się spotkać w podobnym czasie, więc chyba strzelę mega TELEPORTA!!!!!

O ja biedny żuczek...

wow ty to sie nalatasz :) w koncu jak dziewczyny pisza urodzisz gdzies tam im hehe
widze kolezanki zasypuja cie ubrankami :) fajnie pewnie juz niezla kolekcje masz :))

ASionek różowe bo nie było juz innych a w domu to nie ważne czy w rózowym Rafik bedzie czy w niebieskim ;-)
Kocurku dziękuje :-) jak sie czujesz kochana?;-)

reklama
Asionku trochę już tego jest :tak: ale wiesz jak ktoś ma wolę coś podarować, to ja się nie sprzeciwiam, wiesz od przybytku głowa nie boli, tylko miejsca może być mniej :sorry: a później jak komuś będę mogła pomóc i coś przekazać, więc to takie koło :tak:
a dzisiaj znów ważne zajęcia w szkole rodzenia, bo nauka pielęgnacji i przewijania noworodka, więc coś w sam raz dla mnie :-D

Kocurku co Cię zszokowało? ;-):-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry