• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No zaraz będę się szykować na zajęcia, kurka wodna jadę autobusem, a co mi tam, szkoda 2,80 na trzy przystanki, ale do cholery jestem w takim stanie, że mi chyba wolno, co nie???? :sorry:

hejka
pewnie polowy zapomnialam ale postraam sie jakos odp ogarnac :)

just : biedny ty zuczku... faktycznie urodzisz... postaraj sie jednak zalatwic max. przed porodem :) fizyczsnie to jest ciezkie dla ciebie, ale bedzie latwiej 10 razy niz z noworodkiem w ramionach :)

mlodamamusia : slicnzy bebenek :) i ciuszki tez :)

made : jestem pod wrazeniem zdjec :) i zwlaszcza... ostatniego ;) hehehehehe GRATULACJE !

marcepanek : GRATULACJE JESZCZE RAZ :)))

jestem tak zakrecona ze nawet nie pamietam kiedy tu ostatnio bylam i co pisalam...
*pisalam ze bylam na pogotowiu w piatek? no to pisze - bylam ... przesililam sie i teraz boli mnie masakrycznie brzuch a ja sie boje... jak choelrka..
lekarz kazal lezec max.
ok ja rozumiem ze mozna zaczac miec skurcze w 20-25 tyg. i uwazac, lezec do tych minimum 30 tc, lepiej 35... ale jak pomysle ze mamy polowe maja, ja zaczynam miec porblemy a termin na ponad polowe grudnia... to robi mi sie slabo i trace nadzieje...
nie pozstalo nic innego jak uwazac na siebie, odpoczywac i ... wierzyc ze bedzie dobrze
wczoraj przyjechala tesciowa na kilka dni, pomaga mi, w weekend pomoze mi f. a od ptzyszlego tyg. bede miec nianie na 1-2 popoludnia i sprzatanie raz w tyg. takie doglebne
jak sie nie polepszy to po usg I trymestru 3 czerwca spakuje sie do tesciow na dluzszy cza si tam bede lezec... ile bedzie trzeba...

pozdrawiam wszystkie!

Bogusiu bierz autobus i nie dyskutuj!!!

Właśnie wstałam i mam ... zgagę... :( Kurde,co mi jest???
Najchętniej dalej bym poszła leżeć.

Hej Jos:) I dobrze,leż ile wlezie:)

hahahahaha dobra, już dobra!!! poddaję się :-D wezmę ten autobus hahahaha, spokojnie, jestem ostatnio z szerokim gestem dziewczyna, więc co mi tam 2,80 :-D:-D:-D

Jos udało się załatwić pomoc, całe szczęście, bardzo cieszę się, że jednak fr MÉMÉ udało się ściągnąć :-p wybacz, ale po tamtym opisie jej prezentów, tylko te określenie daje mi poczucie satysfakcji :-D że odpowiednio została nazwana i jest już kobietą w wieku do bycia MÉMÉ hahahaha, Jos jestem okrutna :laugh2::sorry: uważaj na siebie i Fassollinkę Robaczku :tak::tak:

Karola cosik się poprzestawiało u Ciebie, może to przez ten przed okresowy, po owulkowy czas, burza hormonowa???

Kocurku ja jak taki prawdziwy żuk toczę przed sobą taką kupową kulkę niczym Syzyf hahahaha mam nadzieję, że bokiem mi to nie wyjdzie :-D

Ej,no,nie nie nabijaj się,mam 27dc a owu była 22-23dc...sama nie wiem co i jak

reklama
boogie no TEN opis żuczkowy do mnie przemawia :-) bo zazwyczaj "biedny żuczek" kojarzy mi się z żuczkiem przewróconym na plecki i machającym bezradnie nóżkami :sorry: A TO ZDECYDOWANIE NIE TY :-D

oliwka nie mam siły nawet pomyśleć nad tym co piszesz... widzę tylko jakies liczby.... :sorry:

jos duuuuużo okazji do leżenia do góry brzuchem zyczę :tak:

Piję kawe, może pomoże... i ciastka przegryźć chciałam, ale szczęka mi sie jeszcze nie otwiera hehe ...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry