• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wróciwszy do domu :rofl2: siednąwszy na zadku, napoiwszy swe ciało, odsapnąwszy :-D

wreszcie chwila dla Żuczka Boogiego, czysta błoga cisza, wygodne siedzenie i nic nie róbstwo, tego mi było potrzeba :confused2:

Rureczka ja mam brać od 16 dnia przez 10, ale lekarz nie powiedział żeby w razie ciąży kontynuować... :-(

just jak było w szkole rodzenia?

rurka ja brałam dupka przez 4 cykle i miałam brać clo ale juz nie trzeba') tobie tez sie uda;)

rurka no właśnie drogi ten dupek jest ale za to clo jest na zniżke i jakies kilka złotych płaciłam za 3 opakowania

reklama
ajas kochanie dupek działa jak progesteron i często dziewuchy dostają na podtrzymanie ciąży. Ja mam bardzo niski właśnie i dlatego mi przepisał. W razie ciąży zadzwoń do swojego gina i pewnie będzie kazał brać :)

Ewula Słoneczko powiedz mi, też brałaś 10 dni w cyklu? i jak później, jak się okazało, że jesteś w ciąży to brałaś dalej? zaraz Ci jeszcze PW napisze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry