Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jestem na tych zajęciach chyba najmłodsza 

ASionek różowe bo nie było juz innych a w domu to nie ważne czy w rózowym Rafik bedzie czy w niebieskim ;-)
Kocurku dziękuje :-) jak sie czujesz kochana?;-)
Asionku trochę już tego jestale wiesz jak ktoś ma wolę coś podarować, to ja się nie sprzeciwiam, wiesz od przybytku głowa nie boli, tylko miejsca może być mniej
a później jak komuś będę mogła pomóc i coś przekazać, więc to takie koło
a dzisiaj znów ważne zajęcia w szkole rodzenia, bo nauka pielęgnacji i przewijania noworodka, więc coś w sam raz dla mnie
Kocurku co Cię zszokowało? ;-)![]()
hejka
pewnie polowy zapomnialam ale postraam sie jakos odp ogarnac
just : biedny ty zuczku... faktycznie urodzisz... postaraj sie jednak zalatwic max. przed porodemfizyczsnie to jest ciezkie dla ciebie, ale bedzie latwiej 10 razy niz z noworodkiem w ramionach
mlodamamusia : slicnzy bebeneki ciuszki tez
made : jestem pod wrazeniem zdjeci zwlaszcza... ostatniego
hehehehehe GRATULACJE !
marcepanek : GRATULACJE JESZCZE RAZ))
jestem tak zakrecona ze nawet nie pamietam kiedy tu ostatnio bylam i co pisalam...
*pisalam ze bylam na pogotowiu w piatek? no to pisze - bylam ... przesililam sie i teraz boli mnie masakrycznie brzuch a ja sie boje... jak choelrka..
lekarz kazal lezec max.
ok ja rozumiem ze mozna zaczac miec skurcze w 20-25 tyg. i uwazac, lezec do tych minimum 30 tc, lepiej 35... ale jak pomysle ze mamy polowe maja, ja zaczynam miec porblemy a termin na ponad polowe grudnia... to robi mi sie slabo i trace nadzieje...
nie pozstalo nic innego jak uwazac na siebie, odpoczywac i ... wierzyc ze bedzie dobrze
wczoraj przyjechala tesciowa na kilka dni, pomaga mi, w weekend pomoze mi f. a od ptzyszlego tyg. bede miec nianie na 1-2 popoludnia i sprzatanie raz w tyg. takie doglebne
jak sie nie polepszy to po usg I trymestru 3 czerwca spakuje sie do tesciow na dluzszy cza si tam bede lezec... ile bedzie trzeba...
pozdrawiam wszystkie!
Bry
Walczyłam jak lwica, nie dałam się i przesiedziałam u pana doktora 40 min
zrobił usg, cysty nie ma, wszystko pięknie, zauważył śliczny pęcherzyk, a dziś dopiero 6 dc. Ale to nie ważne. Dostałam dupka i clo!!! w tym miesiącu tylko dupek, a clo od przyszłego. Dostałam po 2 opakowania. Jak się uda to dupka brać cały czas, a jak nie to w sierpniu znowu na wizytę. Ale ja wiem, że sie uda![]()
Witajcie!
z dzidzią jest OK i to cieszy, lekarka powiedziała też że niunia większa w stosunku do tygodnia ciązy. ALEEEE szyjka mi się skróciła, w przeciągu miesiąca ponad 1 cm, wczoraj miała 3 cm, dała mi skeirowanie do szpitala i od dziś kibluje w szpitalu dali mi przed chwilką zastrzyk w tyłek na rozwój płuc dzidzi. Mam nadzieję, że będę w ciąży jak najdłużej się da. No i że nie będą mnie trzymać tu do porodu bo zwariuję... rozmawiałam przed chwilką z bardzo miłą i przyjemną pigułą powiedziała, że mam się nie martwić, że założą mi albo szef albo krążek i będzie dobrze. BYle donosić jeszcze do ok 33 t.c Tylko że ja nie chcę aby moje dziecko się tak wcześnie rodziło. Załamuje mnie to, wystarczy że ja wcześniak i mam jakieś tam problemy ze wzrokiem. Niunia moja ma mieć lepsze życie-zdrowsze... płakać mi się chce.