• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Była u mnie właśnie Monika,mama Oliwierka,nasza firma fundowała jej wszelkie badania potrzebne do pracy.

reklama
Zzizi ja ledwo żyję,co prawda mocno mnie nie boli ale jestem bez siły...
Chyba pójdę spać.

Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka urodziła poprzez cesarkę córunię, Natalię:tak::-):happy:

super gratulacje :)))

hej babeczki, witam się z frontu pieluszkowego-mój książe sobie drzemie ale za to od wczoraj nie pomoczył sobie spodenek i majteczek-chociaż dalej nie woła tak jak by mógł ale jest postęp!!!
przesyłam fluidki;)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Młodamamusia, Just-a wy kiedy na porodówkę?;)

w koncu zalapie juz blizej jak dalej do sukcesu :)

hej babki-przekazałam Wasze pozdro dla MŁODAM:tak:dziekuję Wam i jak bedzie miała jak to wleci na bb.narazie wie tyle,ze za 2 dni na pewno nie wyjdzie..

mi głowa peka więc ide wypić kawę i legnę sie na kanapę:baffled:

pozdrawiam Was..

wspolczuje bolu glowy :( masz racje polez sobie moze przejdzie troche !! :)

Była u mnie właśnie Monika,mama Oliwierka,nasza firma fundowała jej wszelkie badania potrzebne do pracy.

fajnie :) moze dziewczyna jakos sie ogarnie z tym wszystkim :)

Dzięki:-) Miała koleżanka urodzić naturalnie, ale robili cesarkę, później będę znała szczegóły.

Też bym się położyła, ale muszę do 18stej siedzieć w pracy:wściekła/y:
Mój szef jakąś wirusówkę złapał i siedzę sama:wściekła/y:

Wpadłam sprawdzić co na froncie, a tu żadnych ruchów. Cóz czekamy dalej.
Ja ugotowałam pyszny obiadek botwinka, młode ziemniaczki, kapusta młoda zasmażana i mielone. Napchałam się po uszy i idę spac.
AAA i przyszła kołyska. Pol wróci z pracy to skręci
Buziaki

O matko jedyna wróciłam od dentysty :szok: Ponad godzinę w fotelu, trzy zastrzyki na znieczulenie, a mnie i tak bolało wiercenie - moja dentystka stwierdziła, że jestem anomalia :-D Jeszcze mamy dwa ubytki... Teraz szczerzę się w pełnym uśmiechu ogromną plombą, ale tak ładnie zrobioną, że szok !! Powymieniam sobie wszystkie stare plomby na te nowe :tak:

Wróciłam i nie moge znaleźć syna w domu :dry: a on mi tak nigdy nie znika... nie moge zadzwonić, bo zgubił na obozie kartę sim..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry