reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogi wysokie obroty powiadasz??

Wiecie jak sie wkurzyłam? cały dzień byłam w domu wczoraj, i co w skrzynce było? awizo!! zadzwoniłam na pocztę z pretensjami, ze to już drugi raz w ciągu 1,5 tygodnia:wściekła/y: to dzisiaj z wielką łaską listonosz przyniósł mi paczkę, ani przepraszam, ani pocałuj mnie w d...:wściekła/y:

reklama
Rurka u nas też się zdarzają takie przypadki.. A do kolekcji bywało jeszcze tak, że jak już nas nie było w mieszkaniu, to awizo znajdowaliśmy pod drzwiami na klatce zamiast w skrzynce (no bo skoro już się listonosz pofatygował na piętro, to po co wracając zostawiać je w skrzynce na parterze)...
A do najlepszych numerów należało pozostawienie listów zatkniętych za furtkę w ogrodzeniu osiedla...
Ale ostatnio się uspokoiło, pewnie skargi na listonosza poskutkowały...

Paulina kupiłam ręczny Tommy Tippi, bo po pierwsze był w promocji(95zł), po drugie, ma sylikonową całą ssawkę, buteleczkę, do której zbierasz pokarm, specjalne pudełko,które służy też do sterylizacji w mikrofali, jakieś pudełeczko do przechowywania było w gratisie i kilka wkładek laktacyjnych :tak:

hej dziewczyny
podczytuję forum od jakiegoś czasu, jednak dopiero teraz się zarejestrowałam.
Staram się o dziecko od jakiegoś czasu, niestety nie udało mi się na razie. Kolejny raz przeżyłam rozczarowanie w tym miesiącu..ech.
Nie umiem o tym rozmawiać z nikim z moich znajomych, a niestety mieszkam bardzo daleko od kogokolwiek z mojej rodziny.
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?

czesc dziewczyny
kocurku dziekuje za pamiec :-*
bylam dzis odebrac wyniki krwi Iwosi i juz jest wszystko ok. wieczotem jedziemy kupic mi rower...
witam nowa forumowiczke, rozgosci sie u nas

Brzózka witaj, rozgość sie :-D napisz nam coś o sobie :)

Wiola gdzie byłaś tyle czasu?? :wściekła/y: jak Iwcia??:-D

Ajas niestety, ta nasza poczta polska się nie popisuje ostatnio :/

Kochane, wróciłam :))))
Melduję zakup dwóch cudownych sukienek ;) fotki zrobię później, bo właśnie się piorą
Nogi mnie bolą, ale warto było.

Wiola - myślałam o Tobie :)) Miło czytać, że wyniki Iwonki takie dobre. I trzymam kciuki za udany zakup jednośladu ;-)

Brzózka - witaj :)

rureczka - Ty ślicznoto, Ty !!!! Avatar pierwsza klasa :-p

Jestem i ja :-)

Melduję zakup RÓŻOWEJ :szok: futerkowej kurteczki dla mojego żabolka...:rofl2: Zupełnie nie wiem jak to się mogło stać :sorry2: Chyba jakieś niespełnione marzenia z peerelowskiej szarej rzeczywistości mnie dopadły - o różowym misiaczku z pewexu :sorry2: czy coś :sorry2: Jest cieplutka, w środku polarek, na wierzchu delikatny misiu i superrr na jesień/zimę. Całe 9zł :-)

reklama
rureczko a no wczoraj bylam chora... jelitowka czy cos nawet kompa nie odpalalam...a dzis od rana bylam z mala w miesiecie i u lekarza a teraz mala spi a ja pieczarki skrobie
made czyli polowanie udane pokazuj sukienki
kocurku a widzisz? rozowy kolor cie pokonal:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry