hej
zapomnialo sie o starej ciotce jozefince, co???????????????????
sprobuje ograrnac co komu madrego mialam napisac :
kocurek : gratki wlaczenia o czytanie! nietsety ale mldoziez dzis niewiele czyta, wygrala tv i x box ... ja az sie boje o poldusia co to bedzie za 15 lat
zawsze mowilam ze bede zyla bez tv, prawie nigy nie ogladam ( jedynie serial gotowe na wszystko i cold case... 1 sezon 1 w roku !) ale maz mi sie trafil telewizyjny i co tu zrobic...
a mam kolezanki co definitywnie w 21wieku odmowily posiadania telewizora w domu !!!!
ps. ciesze sie ze skusialas sie na rozyk jednak

tez fanka nie jestem ale kilka sztuk wrazie cory bede miec na pewno, a moze i kilka zestawow?

jak oszaleje na punkcie ksiezniczki hehe
od kilku sztuk nie od razu bedzie z niej barbie

poza tym ja w sumie lubie zestawienie roz + braz

ma wiecej klasy niz zestawienie roz+roz+roz
made : 4m-ce maskara???? ja rok i wyrzucam niedobitka jesczcze zeby kupic nowy egzemplarz
oliwka : &&&& za dzialania

te w aucie i nie tylko

))))))))))))))))))))))))))))))))
brzozka : witaj !!! napisz nam cos o sobie
wiolka : i jak rower wyprobowany????
boogie : cod o kapania to ja powiem ci tak : nie wymigasz sie stresikiem ze jetses sama jedna moj zuczku, bo w tym przypadku ja tez ZAWSZE bylam sama i sama musialam sobie z wanna i stresem utopienia dziecka poradzic

w domu mialam prysznic wiec nie bylo mowy o lazience
wiec nosilam wanne pelna cieplej wody do pokoju na lozko - W TYM CZASIE POLDUS UBRANY CZEKAL GRZECZNIE W LOZECZKU TUZ OBOk

WODA 1-2 STOPNIE CIEPLEJSZA ZEBY SOBIE DAC CZAS NA ROZEBRANIE GO, obok rozkladalam recznik i kosmetyki, na komoedzie dzban na ewentualne dolanie cieplej wody i tyle! nic tylko plum robic
na dodatek w pokoju mialam cieplo i nie nosilam malego zaiwneitego przez korytarze itp
jak byl wiekszy to wanienke rozmiar 2 z oparciem wsadzilam na dno prawdziwej wanny i tam go kapalam... tak jak kocrek pisal cieplo bylo, w polsce od razu suszylam go na pralce, a u siebie na zlewie

bo mialam plasku z kamienia na dlugosc okolo metra

dasz rade kobietko, remik nie jest z cukru!!!!!!
ja na lozku to nawet przewijalam go bo nie zainwetsowalam w przewijak jak byl maly a pozniej to sie nawet balam ze mi sie przekreci i spadnie jak tylko na sekunde odwroce wzrok
wiec przebieralam go na 1osobowym lozku zwyklym w jego pokoju i z druga dzidzia zrobie tak samo

i z kapiela i z przewijaniem, ubieraniem itp
made, kocurek : pliiis zabierzcie mnie ze soba na lumpeksy!!!! ja tu nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak bym sobie chciala poszalec z pieknymi ciuszkami dla dzieci za grosze

)))