reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a właśnie, powiedzcie mi jedno - czy cellulit to jest w jakimś stopniu dziedziczony?
Moja mama urodziła 2 dzieci - ma piękną gładką skórę, moja babcia też po 2 dzieci nie miała cellulitu. I tak się zastanawiam czy i mnie to ominie ;-)

reklama
moze byc dziedziczny :) jak sklonnosc lub brak do rozstepow np. .... ale z drugiej strony to loteria jest ... nic to trzeba bedzie wlaczyc z dziadostwem :)

a co tutaj tak pusto ?? gdzie sie podziewacie dziewczyny ?????????????????????????????????????,

hej
asionek : jak ladnie napisalas w 1 os. liczby mnogiej "bedizemy walczyc" prawie sie poczulam odwazna i zmotywowana do walki hahahahahaha
ale moze jak ty sie zmotywujesz to ja tez :) bo sama na pewno nie rusze tylkiem :)

oliwka : &&&& &mimo wszystko, a noz bedzie niespodzianka :) i to jaka :)

balbinka : hej :)

u mnie tez dzis jako tako, odechcialo mi sie wszystkiego...skontaltowalam sie z moim ginem, powiedzial zeby usg II trymestru sie nie przejmowac zrobimy po urlopie, 23.08, 4 dni niczego nie zmienia...ale za to... mam tu na miejscu kontrlowac cukier, bo dostal wyniki i sa podwyzszone...
chyba znowu sie przywitam z cukrzyca ciazowa... tylko ze z poldusiem podwyzszone wyniki mialam od wrzesnia i 4 miesiace diabetologa klucia i diety... a teraz zaczyna mi juz podwyzszac cukier od 3m-ca ciazy i przede mna jesczze 6 pelnych miesiecy.. zalamka :/
jesli bede znow miec cukrzyce ciazowa i zdeklarowana wczesniej, to bede sie trzesla ze strachu o wczesniejszy porod....
i bedzie to moja ostatnia ciaza.... nie zdecyduje sie na 3cia wiedzac ze mam 90% szans ze w 3ciej ciazy bede miec cukrzyce jeszcze szybciej, nie wiadomo czy ja donosze, kiedy urodzi sie dziecko ( ja jakim poziomem cukru, cukrzyk w okresie dojrzewania?) no i ze ja sama bede miec prawie jak w banku ze zostane juz na zawsze z ta cukrzyca...

zapomnialam dodac, ze MOJA MALPKA MALA POLDYNKA MA DZIS ROWNE 2 i POL ROKU :)

Dzień dobry :)))

Olivka - wysokiej bety życzę ;) i koniecznie daj znać :))))

jos - wszystkiego najlepszego dla Poldusia :-)))) Hip Hip Hurra !!!!!!!!!

Odebrałam wyniki moczu i dziewczyny - REWELACJA !!! Jednak lekarz miał nosa, żeby powtórzyć jeszcze raz ten mocz. Leukocytów - brak :-) Jak będziecie oddawać próbkę do laboratorium to się podmywajcie tylko i wyłącznie WODĄ, bez żadnych mydeł, płynów i innych takich. Dobrze, że nie wykupiłam tego antybiotyku... i wszystko przez upławy :/
Ale jestem szczęśliwa :)))))))

sergii - miałaś dać znać jak w nowej pracy :-p

Rureczkaaaaaaaaaaaaa gdzie Ty się Kobieto podziewasz ?????

Kocureeeeeeeeeeeeeeek ??????

Wiolaaaaaaaaaaaaaaaaa ?????
?

reklama
Hej Made:)

Rurka odpoczywa od BB,ma doła biedaczka:(
Ja zaraz zbieram się po drobne zakupy i na 13 do laboratorium,pewnie wrócę ok 14...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry