reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurcia,ja Ci kochana Ninkę wypożyczę na wakacje:)))) Nie będziesz się tak smutać:)
Wiecie co?Wkurza mnie jak ktoś myśli,że mam już dziecko i nie potrzebnie mam takie ciśnienie na drugie...

rureczka - no przecież to tylko kwestia jednego miesiąca ;))) Małżon wyposzczony, Ty także, no nie ma bata żeby się nie udało :-p I przestań się smucić, bo jeszcze nie masz powodów...martwić się będziemy później ;) ale myślę, że nie będzie ku temu okazji :-D
A teraz cyc do przodu, podomka na klatę i w górę serca ;))))

Co to ma znaczyć dziewczyny ?!

jos
- a Ty masz glukometr w zasięgu palca ?

rureczka - a pokaż mi choć jedną cierpliwą "Staraczkę" ;-)
No już....proszę się doprowadzić do porządku....malujemy rzęsy, pazury i pod drzewko :-D))) Raz, raz....

rureczka - a gadali, że czerwony w tym sezonie niemodny :szok:
Ja miałam na obiad ryż, schaba i ogórka kiszonego....bo surówek coś nie przyjmuję ;)))
Pochłaniam za to mnóstwo owoców, każdych :zawstydzona/y: czasami to nawet z cukrem i bitą śmietaną...nie mogę się powstrzymać :-)))))))

wow jak pusto :szok:

ja wczesniej przed to nawet nie mialam tego dziadostwa ... a teraz jak przyatakowal to az strach patrzec :((
nic to bedziemy walczyc po :)

Balbinka hej :) zdrowka dla psiaka !!

brzuch mnie boli na samym dole i plecy :(
normalne to ?? pisza niby , ze wiazadla , macica ... ale juz mam stresa :/
To normalne, ja też tak miałam.

Tak mi przykro, przytul się do mnie

Mnie wczoraj dopadł straszny bol głowy, ale dałam radę bez apapu

przypominam moim kochanym koleżankom o oddaniu głosu Nivea

reklama
Agapa dzieki :)

Asionek, Jos bo tak mi smutno, sama jestem, wszystko się wali, dookoła same ciąże... skumulowało mi się ostatnio negatywne myslenie :(

maz bedzie niedlugo !!! jakos dasz rade malo juz zostalo :)

Rurka,wiem co czujesz...nie martw się Kochana...
Ja mam mega doła,jadę zaraz do domu wypłakać się i spać.

tule mocno !!! glowa do gory !! :)

rureczka - a gadali, że czerwony w tym sezonie niemodny :szok:
Ja miałam na obiad ryż, schaba i ogórka kiszonego....bo surówek coś nie przyjmuję ;)))
Pochłaniam za to mnóstwo owoców, każdych :zawstydzona/y: czasami to nawet z cukrem i bitą śmietaną...nie mogę się powstrzymać :-)))))))

dobrze , ze nie ciastka i czekolady :) mnie wlasnie wzielo jakos ostatnio na slodycze :/

Jos z tego co czytalam to wiadomo , ze to dla malucha moze byc grozne , ale najwazniejsza jest kontrola i utrzymywanie tego cukru w ryzach
napewno bedzie dobrze !!! dasz rade :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry