reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem wreszcie, bo przecież zaniedbanie bb już tak urosło jak mój kac moralny z tego powodu :zawstydzona/y:

made no i git - leukocyty na wodzy i niech tak do końca zostanie :tak: Z owocami mam dokładnie to samo - a Ty wiesz ile to ma kaloriów?? :szok:
Bez bata dodam, że słodkiego - typu czekoladka - też już sobie nie umiem odmówić :dry:

jos bardzo bardzo Ci życzę, żebyś nie miała cukrzycy ciążowej !!! BARDZO !!!!!

oliwka kurde felek.... tylko się nie łam :no: BUZIAKI!!

naga melduj coś jadła dziś :blink: będziemy opijać każdy kęs, jeśli trzeba ;-)

rureczka - stanowczo uprasza się NIE SMUCIĆ :-)

boogie i jak tam szew..??? :sorry2:

Torba do szpitala spakowana :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - no wszelki duch....:szok: Tyle odpoczynku to ja w pierwszym trymestrze miałam, a Ty co SE wyobrażasz ?! Ja nie będę tolerować takiego zachowania :-p żeby made nie miała co czytać do poduszki ???? :shocked2::-)))))) Buzi daj i zapomnę........:-p
do jutra :-D))))
A ja nie liczę tych kaloriów :-))))) KOLEDZY mi mówią, że nareszcie jest za co złapać hahahhaaaaa szkoda, że to z klubu ławeczkowego :))))))))))))))))

rureczka ???? Wracaj !!!!!!

made kochana koleżanko, a czy Ty wiesz ile kosztuje energii takie wylansowanie się do szpitala..????? Dzisiaj uzupełniłam torbę o koszulę, koronkowy biustonosz w kolorze róż :-p i dużą kosmetyczkę koloru magenta :-D Zaraz prasuję wyprany becik i zasuwam zamek torby na parę miesięcy :-) Chwilunia ... jeszcze czekam na kapcie balerinki fioletowa satyna hahahahaha :-D:-D

Ej....to już jest przesada, i wcale lekka :szok: różowy, koronkowy biustonosz na porodówkę ????? A jaką Ty masz pewność moja droga, że Małą Czarną będzie Tom Cruise odbierał ? a ? :-p:-D:-D:-D
Skoro już jesteśmy przy wyprawce, to ja Ci powiem, że ja miałam dwa rożki, bo często, gęsto zawartość była zwrócona....i to dwoma dziurami czasami ;)))) I zawsze był w gotowości ten drugi - czysty :tak:
I właściwie jak Ty się chwalisz, to ja też nie będe gorsza :))))) kupiłam sobie szlafrok :cool2: przed kolana ...la la la :))))))) i co Ty na to ???? A piżamkę już mam upatrzoną, taką ze sprytnie chowanymi wycięciami po bokach, że paluszkiem, o! tym małym odchylę i czyczek wylezie :-p ))))

hahahahhaa :-D:-D kurczę.. a ja do końca nie wiedziałam dlaczego za mna te koronki z outletu chodziły :-p A tak serio - to do karmienia sobie kupiłam taki półsportowy z siateczki tam gdzie miseczki są, że w razie gdyby zdrowo ciekło to nie będzie mokry :-) Bo cycków tak luzem nie puszczę, żeby majtały - oooo NIE !!!
A szlafroczek mam na stanie czarny satynowy i nie kupuję innego :-) ... i zdaje mi się też jest przed kolanka :-p A koszulkę mam z szarej bawełny w prążki, taką zwykłą, na sportowo, aaale UWAGA - na ramiączkach !!! z rozciągliwej, szarej koronki :-D:-D 19 zł w outlecie intimissimi - no nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y:
Bo ja koszul to jakoś tak generalnie nie uznaję...

Ostatnia edycja:
Ja generalnie to też nie uznaję, ale nigdy nie wiadomo kto mi tam będzie w moje intymne zaglądał :zawstydzona/y: Jak to mówią: przezorny - ubezpieczony :-p:-D:-D
Koszulkę też mam szarą, ale cholera 100% cotton :eek: Nadrobię staniczkiem i majtusiami :-D Zainwestuję we francuską koronkę :cool2:

A poważnie, właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, z którą się zaznajomiłam będąc w szpitalu, że podobno walczą z gronkowcem na oddziale położniczym...muszę zapytać mojego lekarza, mam nadzieję, że będzie ze mną szczery, w końcu mu płacę raz na dwa tygodnie ;)))) Ja nie z tych co łykają i panikę sieją, ale tu nie chodzi wyłącznie o mnie...teraz mam misję, muszę to zbadać :)))

Ostatnia edycja:
Olivka - dawaj staniczek :-p pochwalimy ;)))) jak będzie mało, to i majtusie :-)))) Kurczę, jak ja bym chciała żeby ten wątek już był wyłącznie wystarany...

Mnie co chwilę łzy zalewają,w sumie to nie wiem dlaczego bo nie spodziewałam się niczego innego...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry