reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made kochana koleżanko, a czy Ty wiesz ile kosztuje energii takie wylansowanie się do szpitala..????? Dzisiaj uzupełniłam torbę o koszulę, koronkowy biustonosz w kolorze róż :-p i dużą kosmetyczkę koloru magenta :-D Zaraz prasuję wyprany becik i zasuwam zamek torby na parę miesięcy :-) Chwilunia ... jeszcze czekam na kapcie balerinki fioletowa satyna hahahahaha :-D:-D

wow juz torbe spakowalas ?? :szok: wsumie to chyba powoli cokolwiek tez zaczne kupowac , bo przeciez szpital moze sotkac tez i przed porodem ...
w kazdym razie po opisie widze , ze niezle sie wylansowalas na porodowke :))

Oliwka glowa do gory w koncu sie uda !!!!!!!!!!!!!!!

asionek haha :-D ... a tak sobie żartuję troszkę z tą modą porodową ;))) no ale prawdą jest troszkę też, że nie chcę się czuć jak worek, gdy będzie po wszystkim - choć na pewno nie będzie to miało wówczas najmniejszego znaczenia - bo liczyć się będzie tylko maleństwo :-):-)

asionek haha :-D ... a tak sobie żartuję troszkę z tą modą porodową ;))) no ale prawdą jest troszkę też, że nie chcę się czuć jak worek, gdy będzie po wszystkim - choć na pewno nie będzie to miało wówczas najmniejszego znaczenia - bo liczyć się będzie tylko maleństwo :-):-)

nie no ja rozumiem :) ale mam zdanie podobne do twojego i tez wole jakos wygladac , bo to mi porawia zawsze humor :) a jakbym tak sie polozyla jak kupa g... to i tak bym sie czula napewno :/

dzwoniła do mnie koleżanka z eks pracy, 3 moje znajome nauczycielki w ciąży:-(

Made dobrze prawi :) niedlugo i na ciebie przyjdzie kolej :)

rurka, oliwka : mam nadzieje i to calym serduchem ze juz nieldugo ujrzycie II kreseczki :)
bardzo bardzo bardzo w to wierze :) wiem po prostu, ze ten watek predzej czy pozniej bedzie w 100% wystarany :) na kazdego przyjdzie pora! nie myslcie ze tylko my bedziemy niespac po nocach i chodzic z worami pod oczami :) odecce wam sie maskar i lakierwo i fryzjerow co tydzien :)))) hehehehehehehhehe

kocurek, made : zalamalyscie mnie... jej...wychodzi naprawde na to z eja najmlodsza a najbardziej zmoherowana... ja tam o zadnych koronkach niemyslalam nawet sekunde... szlafrok mam satynowy ale nawet przez sekunde nie myslalam go wziac na porodowe, tylko moj siwy cotton... koszule... zwykla grzeczna, 100% baewelny... zastanawialam sie natomiast czy na ramionkach czy krtoki rekaw (uffff chociaz cos, no i na szczescie nie jest do kostek hahaha)
gacie kotonowe h&m juz nosze od miesiaca, bo ma mi byc wygodnie :) niezla sexi moda jak na JESZCZE PRZEZ CHWILE 25 latke :) mam nadzieje ze choc lakier sobie zdaze przed porodem na pazury nalozyc :) albo raczej ze nie zrezygnuje z zamiaru ;))))

made : nie wiem co to jets po polsku ten glukomierz ale jak chodzi ci o to domowe urzadzenie co sie klujesz dlugopisem i wprowadzasz pasek z kwria do aparatu-kalkulatora to MAM :) maz mi przywiezie pojde tylko do diabetologa bo nowe igly psia mkosc... :///// z poldusiem klulam sie 6 a nawet 8 raz dziennie.... jak taki cpun...

jak wy sie chwalicie to ja tez sie pochwale
po ostatnim szalenstiwe ze skarpetkami znow zaszalalam :) dzis zaczely sie wyprzedaze ogolnokrajowe we francji i normlanie zrobilam katalogowy napad na firme la redoute :)
czekam na mega pake dojdzie w sobote... wydalam 200 euro a wszystciutko bylo za -60 i -70% ... wiec jak pomysle o tym ile to kosztowalo poczatkowo to jestem bardziej niz dumna ze swoich lupow
tym bardziej ze powstrzymalam sie od kilku wiekszych zakupow typu trench, kurka-parka jesienna itp :) robiac sobie dobrze mimo wszystko swtierdzam walcze z pokusa :))))))

Ostatnia edycja:
Jos,proszę Cię,nie drażnij mnie La Redoute...ja nie mam dostępu do tego w PL... :((((((((((((((((((((((

reklama
Dla mnie Rossmann mógłby nie istnieć,dzisiaj nawet farby tam nie kupiłam,nie było wyboru kolorów...jaja,dopiero na Real wlazłam i znalazłam.
Z La Redoute kupiłam full rzeczy dla Ninki zanim się urodziła:) Miłe wspomnienia.
Może Cię namówię na zakupy dla mnie zanim do PL przyjedziesz?:)))
Jestem już spakowana,idę się farbować,o 3 w nocy wyjazd,zajrzę jutro lub pojutrze.
Miłego weekendu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry