reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos kurcze to juz ?? ja to mam reflex hehe
a do kiedy dokladnie sa wyprzedaze ?? mama chce jeszcze raz wpasc , ale nie wie czy sie zalapie ...
gratuluje zakupow :)

Oliwka ja tam bym chciala mies roska lub superpharme u nas :/ a tak to lipa jest bez

aaa Jos znalazlam u nas lumpki dwa , ale nie chcialabys tam wejsc hehe , smrod taki , ze porazka , starocie takie , ze babci bym w to nie ubrala , a ceny wysokie jak cholera , to za nowe dam tyle samo :/ pogielo ich z deka !!

Dobry;-);-)

co tam moje kochaniutkie ciotki ?;-)

Mój syneczek jest przecudowny normalnie;-)
Tylko znajdzie sie u mnie na rękach to zaraz zasypia;-);-);-)

UWAGA UWAGA ;-)
musze sie pochwalić ze udało mi sie zmiescic do kolejnych 2 par spodni :-D:-D:-D

hej
mloda : gratki wejscia w spodnie :)))

asionek no juz juz :) 3 tyg normalnie trwaja. tez w tym roku nie sprawdzalam do kiedy... ale wiem ze zaczely sie w ta srode i normalnie 3 tyg zawsze bylo wiec do 'za 2 srody' :)
u nas lumpkow nie ma, sa tzw. depot vente (ale w nich nie smierdzihahahaha) i sprzedaja tylko kreatorskie ciuchy i gadzety za polowe nowej ceny, czasem nawet 2/3 ceny!!!
ale mlodzi ogolnie to tam nie chodza, tylko babcie po jakies stare torebki i apaszki hermesa :) mozna tam trafic na sporo torebek vuittona, ale ceny tez takie ze lepiej dorzucic troche i kupic nowa i z wlasnymi a nie cudzymi incjalalami hehe
ale ja to tam mowie nie ma to jak polskie lumpki :)))

ide na sniadanko! dopiero wstalam 15min temu. maz o 10h30 wyladowal w paryzu :)

dziewuszki nie zapomniec ze dzisiaj jest dzien ojca!!!! :)

hej :))

wow jak tu pusto :((( az smutno ...

Mloda gratki :) chcialabym tez tak szybko do formy wrocic :)

Jos oki dzieki za info :) w takim razie mama sie raczej nie zalapie :( a szkoda ....

ide robic pazury :)

Cześć, jestem nadrobiłam i piszę, ale nie wiem co mam napisać.
Dziś się pakowaliśmy bo o 4 w nocy wyjeżdzamy na kilka dni.
Nie mam chyba weny. Może potem

Dzień Dobry :-)

Kocurek zaraz wybiera się składać papiery syna do szkoły pierwszego wyboru, potem jedzie do IKEA na śniadanko i zakupić jeszcze parę drobiazgów do nowego gniazda (plus ręcznik do szpitala, ale taki, żeby pasował do kosmetyczki :-D), a potem może wreszcie zmieni opony na letnie :-p

Miłego dnia koleżanki :-)

reklama
Dobry, dobry :-)

Kocurek, no ja bym się tak nie spieszyła z tymi oponami, a jak nas jeszcze zasypie? ;-):-D:-D:-D

Ja tak Was podczytuję i wiecie co? Zdałam sobie sprawę, że ja nie mam ani piżamki ani koszulki nocnej - nic! :szok:Tylko szlafroczek taki milusi :zawstydzona/y:
W ogóle muszę pomyśleć aby coś zrobić ze sobą. Pazurki ciągle krótkie, bo nie umiem o nie zadbać, lakier na nich miałam 2 razy w życiu - na ślubie cywilnym 5 lat temu i rok temu na ślubie kościelnym :zawstydzona/y: i chyba muszę zaznajomić się z wiejskimi dziewczynami, co by mi pokazały parę sztuczek ;-) Dobra, dobra aż taką desperatką nie jestem :-D Ale na jakiś przyspieszony kurs manicure i pedicure chyba muszę się zapisać a i ostatnio myślałam o dziewczynie, która malowała mnie do ślubu. Myślę o jakiś lekcjach makijażu, bo ja ciągle praktycznie tak samo umalowana, a czasami trzeba coś zmienić hmmmm

Pokażę Wam co zleciłam - jeden z 2 prezentów urodzinowych jakie dostanie mój mąż 01.07 na urodziny - jego ukochane laski - matka z córką czyli

MAGIA & DYNIA w pastelach :happy:

d5d08d58a3ac5471med.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry