Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pysia - szlafroczek jak najbardziej 100% cotton ))) ja się w satynach i jedwabiach jakoś tak....nie odnajduję Nie ma to jak czuć przy ciele krepinę i nylon )))))
Balbinka - pomysł świetny. Mąż na pewno się ucieszy ))
Kocurek - to jak będziesz w IKEA, to kup mi proszę szynę mocującą do zestawu BESTA, bo zapomniałam i mam wielką dziurę, a TV na komodzie :-))))) Przyjemnego dnia
Olivka - matko, a co Wam kazało do tej brzydkiej Łodzi jechać ? )))))) Miłego wypoczynku, mimo wszystko ;-)
A teraz apel !!!! Wszystkie zaginione Kobiety uprasza się o natychmiastowy powrót !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kocurek : zapilas mnie tym recznikiem i kosmetyczka oponami tez hahahhahaa
agapa : tez sie usmialam z zamotania
oliwka : o! juz kojarze ze to do lodzi jechalas! i co jak zkaupy w M. ?
asionek : mama zalapie sie na wyprzedaze zimowe jak przyjedzie odwiedziec 3miesiecznego wnuka
u mnie tez brak weny, potworny bol glowy... myslalam ze w nocy wlaczyli klime ale nie... jak wstalam to glowa norlmlanie mi wazyla 1/2 calosciowej wagi ciala... i jakos nie chc eprzejsc wiec zaraz ide lezec...
pysia; made : hej
balbinka : fajny pomysl ale z was maniaki hihihiihihihihihihihihi
hej hej ja się melduje-ale znając moje szczęście pewnie nikogo nie ma
no nic będę zerkać i organizować składniki do pizzy (a co tam trzeba poszaleć przed porodem)
Kocurek-ale mi stresa przysporzyłaś-moja torba do szpitala dopiero zaczyna się pakowaća z Ikei to bym poprosiła taki fajny pojemnik zielony na zabawki pod łóżeczko i dywanik-takie kółko kolorowe dla dzieci-a właśnie zaczęliśmy urządzać kącik dla małej-jak już bardziej go zorganizujemy to się pochwalę
a dziś albo pogoda kiepska, albo ja-bo chodzę i non stop mi słabo i w głowie się kręci-dobrze że mąż ma akurat wolne
pozdrawiam
Paulina - stawiam na pogodę ;-) I pokoikiem koniecznie się pochwal, my zaczynamy remont w lipcu...już się boję.
Odpoczywaj bo niewiele Ci widzę zostało...............i............zazdroszczę
jos - witaj zdechlaczku )))))) Zapomniałam napisać, że właśnie o glukometr mi chodziło, doczytałam, że masz...teraz tylko kontrolować i będzie dobrze. Trzeba w to wierzyć ))))
Made-próbuje odpoczywać ale włączył mi się ten durny instynkt wicia gniazda i już najchętniej bym miała wszystko gotowe-mam tylko nadzieję że podobnie jak tobie mi ten drink na leukocyty pomoże (swoją drogą u mnie kosztuje 40zł!)-w przyszłym tyg. mam wyniki, potem ktg w przychodni i wizyta u gina
paulina - mój lekarz był zaskoczony, że po tym drinku jest ich więcej, naprawdę radzę wygotować pojemniczek, bo po co się niepotrzebnie szprycować antybiotykiem ? ;-) Już się nie mogę doczekać kiedy u mnie wystąpi ten syndrom wicia gniazda........ale chyba jak wszystkie ptaki już odlecą do ciepłych krajów ))))))) Trzymam kciuki za dobre wyniki ))
ja dzisiaj po jodze juz , nawet fajnie bylo
pozniej nie moglam sie powstrzymac i kupilam sukiene i lancuszek ... coz te soldy mnie kusza strasznie , az czuje jak mnie ciagnie do sklepow hehe
Kocurek, no ja bym się tak nie spieszyła z tymi oponami, a jak nas jeszcze zasypie? ;-)
Ja tak Was podczytuję i wiecie co? Zdałam sobie sprawę, że ja nie mam ani piżamki ani koszulki nocnej - nic! Tylko szlafroczek taki milusi
W ogóle muszę pomyśleć aby coś zrobić ze sobą. Pazurki ciągle krótkie, bo nie umiem o nie zadbać, lakier na nich miałam 2 razy w życiu - na ślubie cywilnym 5 lat temu i rok temu na ślubie kościelnym i chyba muszę zaznajomić się z wiejskimi dziewczynami, co by mi pokazały parę sztuczek ;-) Dobra, dobra aż taką desperatką nie jestem Ale na jakiś przyspieszony kurs manicure i pedicure chyba muszę się zapisać a i ostatnio myślałam o dziewczynie, która malowała mnie do ślubu. Myślę o jakiś lekcjach makijażu, bo ja ciągle praktycznie tak samo umalowana, a czasami trzeba coś zmienić hmmmm
Pokażę Wam co zleciłam - jeden z 2 prezentów urodzinowych jakie dostanie mój mąż 01.07 na urodziny - jego ukochane laski - matka z córką czyli
Dzięki dziewczęta, bo szczerze mówiąc jakoś wczoraj zwątpiłam czy to będzie dobry pomysł na prezent Tzn. ja bym się szalenie z takiego ucieszyła i chyba w lipcu zamówię dla siebie portret Balbiny albo Groszka, ale w ołówku
Mój mąż ma hopla na punkcie Magii i Dyni i aż trudno mi uwierzyć, że tak go zaraziłam tą nieuleczalną chorobą "amstaffomanią" zdam relacje czy się ucieszył ;-)
Zmykam szykować obiadek. Jak to dobrze, że dzisiaj piątek :-)