reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
HEJ KOCHANE..
made dzieki za pamiec:-*
czytam was i wiem co sie u ktorej dzieje ale nie mam sily pisac...zabardzo boli pisanie o przygotowaniach do porodu jak ja nawet w ciaze nie umiem zajsc( w tym miesiacu znowu du...)
dlatego pozwolcie ze nie bede juz pisac tak jak dotej pory...ale czasem rzecz jasna sie odezwe i bede was podczytywac....
buziaczki dla wszystkich

reklama
pysia troche w krzakach, troche warzywnik, trawnik, 2dni internetu nie mialam i duzo wycieczek rowerowych z Iwusia bylo... a jutro jedziemy na wesele wiec mam nadzieje ze troche sie odstresuje i zapomne o temacie chociaz na chwile...
a ogolnie czuje ze swiat zaczyna mi sie krecic od @ do @ i nic innego nie jest wazne a tak nie moze byc...chodze nerwowa, doly lapie..... czas dac sobie spokuj z BB

Made,w sumie to w Aleksandrowie Łódzkim jesteśmy,cioteczka ma tu domek:)
Jos,achhhh MANUFAKTURA:))))
Tak więc mam:Uwaga,Uwaga! Sukienkę w panterkę!!!!!!!!!!!:-D:tak:,taką przed kolanko i tylko z jednym rękawem:)))
Lniane spodnie,kolor kawa z mlekiem
Koszula biała,prosta
Jeansy na które polowałam i kilka innych rzeczy:)) Dla Ninki:)
No i ból nóżek:)))
Aaaa i w kinie byliśmy na Gnomeo i Julia:)
Obiadek zaliczony itp,w sumie fajnie:)

Just,Remiczek obłędny jak zwykle:)
Witam pozostałe Panny:)

Asionku :happy: czytałam o Twoich pokusach zakupowych :-D ja bym się też wybrała na moje ukochane lumpki, ale życie nam płynie pod dyktando Remika :sorry: i jakoś tak na razie szans nie ma na shopping w pełnego tego słowa znaczenia, więc zazdroszczę Wam, że możecie jeszcze sobie poszaleć na zakupach same samiuteńkie :tak:

no ale kto ma pszcoły ten ma miód, a kto ma dzieci ten ma... :-D brzydkie zapachy :-D :-D :-D

dlatego wsumie dobrze , ze teraz korzystam hehe , pozniej juz tak kolorowo nie bedzie :)
chociaz tutaj w sklepach babki z niemowlakami w wozkach grasuja wiec moze i moje bedzie laskawe dla mamy i da troche polazic :)

JUST : hej :) remik slodziak
a zakupy kochana robie przez web bo tez pszczolki mai w domu nie mam :-D za to mam w domu obecnego i wladczego 2,5 latka :)
a w dodatku wlasnie jestesmy na etapie odpieluchowania poldusia i WIERZ MI NA SLOWO kochana ze nie masz tego samego w pampersie do wyrzucenia, co JA MAM w g-a-t-k-a-c-h do WY-PRA-NIA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wiec sie ciesz, masz jakies 2 lata komfortu przed soba a o miodzie i innych pogadamy pozniej :)

hehe dobrze napisane :)
to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za Poldusia :) napewno szybko zalapie !!

Asionek - łoj :zawstydzona/y: to koniecznie musisz zainwestować w takie szpitalne, bo jeszcze Ci się trafi jakiś amator satyny czy koronek i zapomni o porodzie :-p:-D)))

Ja siedzę na allegro i szukam drzwi wewnętrznych....

no musze niestety , ale napewno kupie cos takiego , zebym i pozniej polazila w tym , bo nie lubie kasy wydawac na jeden raz :)
znalazlas drzwi ?? :)

Ja tylko na chwilkę jak to ostatnio bywa. Spędzam weekendzik z małżem. Dalej oczywiście w dwupaku bez żadnych oznak porodu. Nawet Braxton się wycofał. Pozdrawiam wszystkie

hej :) wsumie jeszcze masz czas :) wiec czekamy cierpliwie :)
a moze to cisza przed burza ?? :)

HEJ KOCHANE..
made dzieki za pamiec:-*
czytam was i wiem co sie u ktorej dzieje ale nie mam sily pisac...zabardzo boli pisanie o przygotowaniach do porodu jak ja nawet w ciaze nie umiem zajsc( w tym miesiacu znowu du...)
dlatego pozwolcie ze nie bede juz pisac tak jak dotej pory...ale czasem rzecz jasna sie odezwe i bede was podczytywac....
buziaczki dla wszystkich

hej Wiola :)
no co ty nie zostawiaj nas !! ja ci mowie , ze w koncu beda te dwie kreseczki !!
ale troche luzu to masz racje przyda sie :)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za was dalej mocno :)

Made,w sumie to w Aleksandrowie Łódzkim jesteśmy,cioteczka ma tu domek:)
Jos,achhhh MANUFAKTURA:))))
Tak więc mam:Uwaga,Uwaga! Sukienkę w panterkę!!!!!!!!!!!:-D:tak:,taką przed kolanko i tylko z jednym rękawem:)))
Lniane spodnie,kolor kawa z mlekiem
Koszula biała,prosta
Jeansy na które polowałam i kilka innych rzeczy:)) Dla Ninki:)
No i ból nóżek:)))
Aaaa i w kinie byliśmy na Gnomeo i Julia:)
Obiadek zaliczony itp,w sumie fajnie:)

Just,Remiczek obłędny jak zwykle:)
Witam pozostałe Panny:)

widze zakupki udane :)

Hello babole :-) Melduje, ze w dwupaku, bez skurczykow, ale za to z rozwarciem na 4 paluchy, no i juz w domu. Nie bede wdawac sie w szczegoly dlaczego tak dlugo mnie trzymali, wyszlam na wlasne zadanie. Lezec w domu moge a stado studentow nie bedzie na mnie i we mnie zagladac. Czulam sie jak przedmiot momentami. Gdyby nie moje Kochanie dalej bylabym tam, wykonczona, placzliwa i zrezygnowana. Bylo, minelo. Psychicznie juz lepiej. Teraz mamy nadzieje, ze po aferze, ktora moj Pan zrobil i z takim rozwarciem, porod bedzie bezbolesny i blyskawiczny. Sciskam kazda z osobna i przesylam pozytywne fluidki. Odezwe sie za tydzien po wizycie

Witam halołłł :-D:-D

co do piżamek to u mnie w szpitalu do porodu dawają swoje pizamy:-D (tzn takie coś ala prześcieradło zawiązywane do przodu :-D ) ;-)

DSC00127.jpg nie zwracać na moją twarz:-D
DSC00126.jpg
DSC00128.jpg
MOJE SERDUSZKO !!;**

No dobra - wybiłyście mi z głowy ten satynowy szlafrok :dry: Już zastąpiony cieniutkim cottonem :-D

DZIEŃ DOBRY z Wrocławia :-):-):-)

Wczoraj zakupiłam komplecik śniadaniowy na 6 osób (kubek, miseczka, większy talerzyk), bardzo prosty i estetyczny, w piaskowym kolorze za jakieś 25zł (IKEA) :))))))))))))))))
Opon nie zmieniłam, bo mi środków zabrakło :-p

mlodamamusia Nooo wreszcie trochę więcej wyczekanych zdjątków :tak: Prześliczne!!!
jos Spóźnione Najlepszego dla Poldusia - i żeby szybko pozbawił cię zabawy z praniem upapranych gatków :-D:-D
libby Witaj !! Ale w sumie fajnie z tym rozwarciem, też tak miałam i potem poooooszło z kopyta :tak:;-)
wisienka No nic... czekamy, melduj sytuację :-) ;-)
boogie Dobrze, że pozałatwiane te szwy, bo sie martwiłam, że coś źle się zagoiło :sorry:

asionek... rureczka... wiola... oliwka... made... paulina... pysia... balbinka BUZIAKI !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry