reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem :)
dzisiaj od rana szorowalam mieszkanie ... ztyralam sie jak glupia :/ upal taki , ze strach z domu wylazic , w sloncu ponad 40 stopni lekko jest ...
jutero nad morze jade !! marzy mi sie wejsc do chlodnej wody :)

Hej Serge:)))
W końcu dobre wieści na Weterankach...:)

a ja nie w temacie :( komu sie udalo ?? :)

Boli brzuch jak na @ ale to już od ponad tygodnia,kłuje jajnik,ciągnie oba jajniki,mam skurcze macicy jakieś dziwne,swędzą mnie piersi i pępek...Jest wesoło:)
Generalnie cały czas czuję jakbym zaraz,dosłownie za moment miała @ dostać

No wiesz,cuda się zdarzają :)
Wiem jak było z Ninką,niby starań nie było szczególnych ale w ciążę nie zachodziłam a potem jak już nie było zupełnie staranek ani przytulanek to raz wystarczył i wpadliśmy jak śliwka w kompot:)
No ale teraz nie liczę na nic bo wiem,że nie ma szansy...za bardzo chcę.

Karolina Sergi dobrze napisala :) w koncu uda sie kazdej z tego watku i innych tez rzecz jasna !! :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobry :-D
Witam się sobotnie;-)

Normalnie ten K.. mnie zadziwił wczoraj :-D
kupił mi koszule nocną ktora wygląda jak tuniczka:-) z pingwinkiem i i takim ładnym serduszkiem :-D a i z naocznikami :-D he;-):-)

No i tak :
chrzciny zamówione na 17lipca chrzestni są :-) lokal zamówiony:-);-) i wszystko gra;-):-)

a wy co tam kochane moje?;-)

dzisiaj mamy odwiedzinki kolezanki ;-):-)

Aa pamiętacie jakie miałam jaja z kobita z matematyki ? ze czasu nie miała?
To dzwoniła do mojej mamy ze mam przyjść 10czerwca napisać jej tam coś.
to przyszłam dodam ze byłam 5dni po porodzie... I wyobraźcie sobie ze dała mi 1 na koniec !!..Głupia *&^*%%^%*&%&%*%^%^%^&...

Oliwka &&&&;-) my wciąż z Rafikiem 3mamy ;-) nawet teraz śpi i kciuki zaciśnięte;-)

fajny prezent :)
a baba od matmy to kawal malpy :/ juz mogla sobie dopuscic w takiej sytuacji ....

Serg edukuje się namiętnie, bo we wtorek obrona:hmm:

milej nauki :)

Kocurek hehe dalej na zimowkach ?? ale za to masz szlafroczek :)

Asionek na Weterankach Kahaka zatestowała no i są II kreseczki:)

Jestem...
Byłam na zakupach i wzięło mnie na test.
Kupiłam Acon,czułość 10ml,poszłam do łazienki i gębę rozdziabiłam bo wyszły II krechy,kontrolna normalna a testowa lekko rozlana ale widoczna,zaczęła jaśnieć i jak doszłam do auta żeby pokazać mężowi to jeszcze zjaśniała ale była jak byk,aż mój mąż krzyknął:a nie mówiłem,że się udało!
Po czym kreseczka znikła minutę później,w sumie była ok 5-8minut ale z tego co wiem to pozytywna powinna się utrzymać ok kilku dni...
Dalej nic nie wiem,zła jestem coraz bardziej.

dziwne z tymi testami :/
normalnie to kreska nie znika ... moze zblednac po czasie , ale np. na moim tescie z tylu miechow wczesniej jest caly czas krecha
moze jakies wadliwe te testy sa ??

Asionek to był Acon z SuperPharm,data ważności ok.
Ja też na teście Ninkowym długoooo miałam kreskę widoczną mimo,że blada była.
Zobaczę jutro rano

hej

oliwka : &&&& za mila niepsodziewanke-niespodzianke :)
a czy ty uwierzysz ze mam na soba lniane kawowe spodnie????????? :)

dziekuje wszystkim kobietkom za poldusiowe zyczonka :)

made : dziex, czuje sie zmeczona... ale to juz norma u mnie na codzien i pewnie juz tak zostanie :)

wiolka : nie namawiam, bo nic na sile.... ale pusto tu bez ciebie :)

kocurek : czyli jednak cotonek szlafroczek ??? :)
asionek : milego morza zycze!!!!

rurka : powodzenia!!!!

mlodamamusia : slodki prezent! matma sie nie przejmuj, nie jest najwazniejsza w zyciu :)

milego wieczoru wszystkim zycze, zajrze jutro :)
papatki :)

Poszłam na usg w piątek, tai miałam termin wizyty, serduszko nie biło, moja truskaweczka nie urosła od tygodnia, umarła sobie tydzień wcześniej, serce mi sie kraja, jak to pisze, wylałam morze łez.
Płakaliśmy oboje, jak dzieci ...
Wczoraj mnie wyczyścili w szpitalu, dali narkoze, obudziłam się i było już po wszystkim ...
czuje się pusta, ale przedewszystkim oszukana !!!
Czekaliśmy dwa lata !!!

Pożegnałam się już ze styczniówkami ...
Nie mam ochoty budzić się rano, nie mam ochoty jeść, nie mam na nic siły...

Żeby nie było za mało, mój ojciec wylądował w szpitalu, wzieli go prosto z pracy.
Ma guza na płucu i przeżut do mózgu ...
Rozumiecie coś kur.... !!!! z tego ?????? bo ja nie !!!

reklama
Palemko najdroższa, łzy sie cisną same do oczu. Tak bardzo mi przykro i smutno, tak źle się stało. Życie jest paskudne i niesprawiedliwe. Czuję twój ból bo przezywała to samo i wiem, ze nie mogę ci pomóc. Mogę tylko przytulic do serca. Kochana siły ci życzę :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry