reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Palemka :(((((((((((((((((((((( az sie poplakalam :(((((((((( przykro mi bardzo :( sama jakos w tym tyg. stracilam ciaze wiec wiem co czujesz :-( trzymaj sie dzielnie !! jeszcze zaswieci slonko zobaczysz !!
i duzo sil dla taty zycze i dla was wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-) witam się niedzielnie:-D

<ój synek konczy dzisiaj 3tygodnie:-)
własnie o tej porze 3tyg temu byłam sobie na porodowce:-);-)

Oliwka!!
suuuper;* &&&&&&&&&&&&&&&&
Palemka kochana az się popłakałam :-( . tule Cie serduszko !!;**
I zdrówka dla taty !;**

wszystkiego naj dla malego Rafika , ale ten czas leci :))

Oliwka bladzioch jest ?? :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobry wieczór ;-)

Wyobraźcie sobie ze odciągnęłam mleczko i dałam Rafikowi z butelki i on nie chce mojego mleka:-(:-(:-(
BEBIKO mu zasmakowało.
A strasznie leci mi z cyca az się mały krztusi :-(

Dziewczyny, dostałam smsa od Oliwki, że niestety ale wczoraj przyszła do Niej @...
unhappy.gif
unhappy.gif
realmad2.gif
Prosiła mnie o przekazanie Wam informacji... :-(

Hej kochane! Weszłam zobaczyć co u Was, przeczytałam wiadomość od Palemki i serce mi pękło :(
Palemko ciężko coś powiedzieć w takiej chwili, tak mocno trzymałam za Ciebie kciuki, nie wyobrażam sobie nawet jak wielki jest Twój ból....PRZYTULAM!!!!!!!!!

Was wszystkie pozdrawiam serdecznie, bo więcej nie wiem co mogłabym teraz napisać...

Witajcie dziewczynki,

Palemko napiszę jeszcze raz tu, że bardzo mi przykro i tulę mocno, najmocniej jak się da :-( Wypłacz się, wykrzycz, ja po mojej stracie rozbiłam 3 talerze :zawstydzona/y: celowo :zawstydzona/y:

Oliwka, kurde, a już myślałam, że się uda :-(

I zapomniałam co miałam napisać jeszcze...

Rureczko, kciuki za jutrzejszą obronę, będzie co świętować :-) Ja po obronie poczułam taką ulgę i sama nie wierzyłam, że przez te wszystkie lata dałam radę, drugi raz bym się nie skusiła ;-)

młoda mamusia, nie wiem co poradzić z mleczkiem :-( Może Rafik wybredny i lubi zmiany ;-)

Buziaki i będę Was podczytywać :tak:

palemko : tak mi przykro... nie bede sie rozpisywac bo chyba nie ma sensu... wiem co teraz czujesz i moge tylko ci powiedziec placz, placz i czekaj. niech minie troche czasu...i to i to pomoga, przynosi ulge...

olwika : :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry