reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poszłam na usg w piątek, tai miałam termin wizyty, serduszko nie biło, moja truskaweczka nie urosła od tygodnia, umarła sobie tydzień wcześniej, serce mi sie kraja, jak to pisze, wylałam morze łez.
Płakaliśmy oboje, jak dzieci ...
Wczoraj mnie wyczyścili w szpitalu, dali narkoze, obudziłam się i było już po wszystkim ...
czuje się pusta, ale przedewszystkim oszukana !!!
Czekaliśmy dwa lata !!!

Pożegnałam się już ze styczniówkami ...
Nie mam ochoty budzić się rano, nie mam ochoty jeść, nie mam na nic siły...

Żeby nie było za mało, mój ojciec wylądował w szpitalu, wzieli go prosto z pracy.
Ma guza na płucu i przeżut do mózgu ...
Rozumiecie coś kur.... !!!! z tego ?????? bo ja nie !!!

Palemko strasznie mi przykro,wiem co czujesz i wiem,że nic nie ukoi Twojej rozpaczy.
Ale nie duś tego w Sobie i rozpaczaj.
Jestem z Tobą,tulę Kochana************
Wiem,że teraz ciężko w to uwierzyć ale jeszcze będzie dobrze.

Ja miałam już nie wchodzić bo zaraz wyjeżdżamy ale weszłam powiedzieć,że u mnie bladzioch ale ja,duża dziewczynka w bladziochy nie wierzę.
@ nie ma.

;-) witam się niedzielnie:-D

<ój synek konczy dzisiaj 3tygodnie:-)
własnie o tej porze 3tyg temu byłam sobie na porodowce:-);-)

Oliwka!!
suuuper;* &&&&&&&&&&&&&&&&
Palemka kochana az się popłakałam :-( . tule Cie serduszko !!;**
I zdrówka dla taty !;**

Palemko... współczuję z całego serca! [*], uwierz mi dobrze wiem co czujesz, i w związku z chorobą taty i stratą... jednak niczyje słowa w tym momencie Ci nie pomogą, wsparcie najbliższych jest najważniejsze, ale to Ty sama musisz znów wzbudzić w sobie chęć do życia i wierzyć że kolejna niunia pojawi się na świecie, jak mi to mówiły swego czasu dziewczyny: teraz to aniołek będzie czuwać nad Wami i będzie opiekować się swoim rodzeństwem-w Twoim brzuszku by się zdrowo rozwijało.

Witam.

Nawet nie wiem co komu miałam napisać. Wiadomość od palemki mną wstrząsnęła, bardzo Ci współczuję Kochana :( Życzę Ci dużo, dużo siły i wiary.

reklama
rureczka - ja weekendowałam poza domem ;) Jakoś tak...odmówić nie umiem gdy zapraszają :))
A Ty we wtorek stajesz się Panią tytuowaną, tak ? ;-) Kciuki oczywiście będę trzymać z całych sił.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry