reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil witaj !! A nie wiem dokładnie który - chyba wolę myśleć w kategoriach miesięcy :-D Wtedy czas szybciej leci :tak: Mała jest coraz cięższa i mi jest coraz niewygodniej - tym bardziej, że mam w domu wielkie pakowanie i sortowanie rzeczy i trzeba się wyginać na wszystkie strony ;-)
No, ale co u Ciebie???

Kocurku ja dziś na wagę weszłam i troszkę doła złapałam, ale myślę, że to dla dzidzi, a potem będę sobie spokojnie chudnąć :))) Brzuch mi jeszcze nie przeszkadza, ale kompletnie nie wiem jak się ubierać, żeby nie wyglądać jak wieloryb. Jak jest chłodniej to łatwiej mi coś dobrać, ale jak jest ciepło to mam do myślenia...A teraz idę spać z Maciusiem - do później!

hej wszystkim :)
dzisiaj wizyta u gina :)

Mloda kurcze nie wiem co poradzic dzieci nie mam jeszcze na swiecie :)

Dziewczyny, dostałam smsa od Oliwki, że niestety ale wczoraj przyszła do Niej @...
unhappy.gif
unhappy.gif
realmad2.gif
Prosiła mnie o przekazanie Wam informacji... :-(

kurcze :(((((((((((((((

Lil dziewczynki trzymaja kciukasy za moja obronę mgr :) a testować nie będę w najbliższym czasie, bo ja słomiana wdowa :-D

to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!! napewno sie uda :))

Kocurku ja dziś na wagę weszłam i troszkę doła złapałam, ale myślę, że to dla dzidzi, a potem będę sobie spokojnie chudnąć :))) Brzuch mi jeszcze nie przeszkadza, ale kompletnie nie wiem jak się ubierać, żeby nie wyglądać jak wieloryb. Jak jest chłodniej to łatwiej mi coś dobrać, ale jak jest ciepło to mam do myślenia...A teraz idę spać z Maciusiem - do później!

u nas caly czas goraco i dla mnie lepiej wlasnie sie ubrac na taka pogode , bo na zimno to nie mam prawie nic :/
moze jaies sukienki ?? ja mam takie bardziej obcisle nie wyglada sie grubo wbrew pozora :) grubo wygladam w takich luzniejszych :) takze polecam kiecki rozniaste ze zwyklych sklepow :)
albo spodenki krotkie cizowe i do tego jakies bluzeczki , bokserki itd. :)

Palemko Kochana bardzo mi przykro, tulę z całych sił :*

dzień dobry... a raczej dla kogo dobry, to fajnie, bo ja lekko, lekko niczym Tomasz Kot w reklamie Netii odpadam :zawstydzona/y: ja wiem, że to jeszcze początek, ja wiem, że jeszcze nie jedna noc przede mną nie przespana, ale trzecia z kolei przespana max trzy godziny, to :szok:

wczoraj tak ładnie spał w dzień Remik, byliśmy na pokazie armady polskiej marynarki wojennej, później po kąpieli też ładnie zasnął, a przychodzi godzina 2-3 i Żuk już wyspany... ja ledwo widzę na oko, a czeka mnie kilka godzin bez snu :zawstydzona/y: dzisiaj do 6 rano wojowałam, sama, bo tata sobie po prostu śpi i ja czasem już nie mam siły... lewy sutek do wymiany, boli jak cholera :wściekła/y: z prawego cyczka leci jak go karmię lewym:confused:, jeszcze kupiłam jakieś marne wkładki do stanika i mi w kółko przecieka :angry: plamy na bluzkach, muszę zainwestować w stanik z prawdziwego zdarzenia, tzn taki bardziej usztywniany, bo te miękkie doprowadzają mnie do szału powoli :szok:

przepraszam, że się tak wylałam z bolączkami, ale mi się właśnie na płacz zebrało, bo chcę być dobrą mamą, a jak Remiś wisi na cyczku drugą godzinę i co zaśnie, to jak zajączek pod miedzą, zaraz się budzi, a ja nie mam siły i czasem cierpliwości :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i jak płacze z żadnego konkretnego powodu i ja nie wiem co się dzieje, to ręce mi opadają :-(

Rurreczko trzymamy kciuki &&&&&&&&&&

[BKarolu[/B] za Ciebie też trzymamy kciuki, żeby Fasoleczka była, dacie radę :tak:

Kocurrku jak tam pakowanie???

Balbinko prezent dla męża świetny!!! Psiaki są piękne, nigdy nie myślałam o psie, tym bardziej takim dużym, ale gdybym miała swój dom kiedyś w przyszłości, to zastanowię się nad psiakiem, może nawet z Twojej hodowli ;-)

koleżanko Made jak tam weekend? czytałam, że towarzysko :-D

Jos wypoczywasz Kochana? Jak Twoje samopoczucie??? :happy:

Lil też miałam problem w co się ubierać w ciepłe dni, teraz też jakoś wena twórcza w doborze strojów mnie omija szerokim łukiem ;-)

Sergee jak tam z pracą?

Wisienko jesteś jeszcze w dwupaku??? :-)

Młoda przerzucasz się na butelkę???

Asionku kciuki za wizytę
wszystkie Panie o których zapomniałam serdecznie przepraszam, całuję każdą w czółko ;-) cmooook :*

Ostatnia edycja:
Bogusia no to ładne przeboje... :-( Nie wiem, co poradzić, z takimi Maluszkami to raczej nie ma co liczyć od razu na przespaną noc... No ale kurczę, żeby chociaż Remik chciał pojeść i znowu zasnął, a tak to bryka i fika do rana... :confused: A z pracą... hmm... Po wielu etapach szukania, kombinowania, starania się o jakąś rozsądną posadę ogłaszam, że KAPITULUJĘ. Po prostu nic dla mnie nie ma, dla pracodawców jestem niezauważalna pomimo co raz większego brzucha ;-) Zaczynam więc od dzisiaj swój oficjalny, roczny urlop od pracy... :zawstydzona/y: :sorry: Chwilowo na bezrobociu z zasiłkiem, ale od 29 tygodnia ciąży przechodzę na macierzyński :tak: W sierpniu się tylko załapię na małą "fuszkę" przy półkoloniach dla dzieci - 4 tygodnie ;-) Grosz w sumie za to niewielki i bez umowy, ale zawsze na pieluszki będzie czy smoczek ;-)

hej ja wskakuje sobie na chwileczkę

Boże Palemko-tak mi przykro- z miłą chęcią oddałabym Ci trochę tych moich doświadczeń macierzyńskich żebyś chociaż troszkę poczuła co to znaczy być mamą i kochać na zabój...

Rurko-trzymam kciuki za jutrzejszą obronę, ja na razie mam tylko licencjata obronionego ale wiem ile to stresu przed, bo po to już luzik;)

a ja wczoraj byłam z mężem na zakupkach,pieluszki pietrzą się pod łóżeczkiem, torba prawie gotowa do szpitala, a ja zaczynam się dziwnie czuć, tzn. zaczynam sobie wmawiać objawy przedporodowe;)
pozdrawiam...

serg : hej :) dobrze ze bedzie ci przyslugiwac bezrobocie i macierzynski, no i ze te kolonie wpadly :) tak jak mowisz - to zawsze cos :) powodzenia kochana!!!!

just : ze leci z drugiego cyczka to normlane :) takze bez paniki, zainwstuj w stanik lub czesciej zmieniaj wkladki, mozesz tez wkladac gruba warstwe tetry po domu, pozniej to wypierzesz w wysokiej temp. ekonomiczniej niz wkladki laktacyjne zmieniane co godzine :)
a co do snu no to nie ma cudow, musisz przeczekac... peirwsze miesiace sa najgorsze... remik powoli sie ustawi na konkretne godziny, no i rano coraz dluzej! odwagi!!! dasz rade
a placz bez powodu to kazdego demoralizuje i wykancza...bo czlowiek sie czuje bezradny... to tez trzeba przeczekac :)
PS. dziejuje, czuje sie dobrze. pogyziona przez poludniowe bestie, ale czuje sie dobrze :)

lil : dzieki, 4ty miesiac faktycznie jest lepiej :) a u ciebie tez juz daleko na suwaczku :)))

paulina : hej! to bie to juz malusio zostalo noszenia brzuszka :)

czy ktos ma newsy od wisienki???

hej Jos-no ja już przy końcówce;) a jak tam Polduś i majtkowe sprawy? my teraz dopiero po prawie dwóch miesiącach możemy powiedzieć że się udało-kupka łapana do nocnika-majteczek nie trzeba spierać-ale powiem że gra warta świeczki;)

reklama
paulina : u nas nocnikowe sprawy stoja w miejscu maly nie chce nawet o nim slyszec a co dopiero zlozyc 4 literki na tronie :)

asionek : &&&&&&&& za wizyte :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry