reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co rureczkę tak zdołowało ? :szok: Przecież miała z nami czekać na powrót małżona...hmmm.....ja nie wiem co tu jest grane, pogoda czy jak ? :baffled:

Olivka - tylko nie zapomnij przyjść się podzielić informacjami. Będę zerkać niecierpliwie ;-) Kciuki zaciśnięte :)))

just ? A Ty gdzie żuczku ? Jak ten Twój nieszczęsny szew ? W ogóle jestem nieco zaskoczona, że nie miałaś rozpuszczalnych szwów....czyżby powrót lnianych nici ? :-D)))))

Ostatnia edycja:
reklama
A co rureczkę tak zdołowało ? :szok: Przecież miała z nami czekać na powrót małżona...hmmm.....ja nie wiem co tu jest grane, pogoda czy jak ? :baffled:

Olivka - tylko nie zapomnij przyjść się podzielić informacjami. Będę zerkać niecierpliwie ;-) Kciuki zaciśnięte :)))

Nie mam pojęcia:(((
Ok,do zobaczenia,będę na pewno.

Jestem;)
Byłam w labarotorium na BHcg

no to czekamy niecierpliwie !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

hej
asionek : jak ladnie napisalas w 1 os. liczby mnogiej "bedizemy walczyc" prawie sie poczulam odwazna i zmotywowana do walki hahahahahaha
ale moze jak ty sie zmotywujesz to ja tez :) bo sama na pewno nie rusze tylkiem :)

u mnie tez dzis jako tako, odechcialo mi sie wszystkiego...skontaltowalam sie z moim ginem, powiedzial zeby usg II trymestru sie nie przejmowac zrobimy po urlopie, 23.08, 4 dni niczego nie zmienia...ale za to... mam tu na miejscu kontrlowac cukier, bo dostal wyniki i sa podwyzszone...
chyba znowu sie przywitam z cukrzyca ciazowa... tylko ze z poldusiem podwyzszone wyniki mialam od wrzesnia i 4 miesiace diabetologa klucia i diety... a teraz zaczyna mi juz podwyzszac cukier od 3m-ca ciazy i przede mna jesczze 6 pelnych miesiecy.. zalamka :/
jesli bede znow miec cukrzyce ciazowa i zdeklarowana wczesniej, to bede sie trzesla ze strachu o wczesniejszy porod....
i bedzie to moja ostatnia ciaza.... nie zdecyduje sie na 3cia wiedzac ze mam 90% szans ze w 3ciej ciazy bede miec cukrzyce jeszcze szybciej, nie wiadomo czy ja donosze, kiedy urodzi sie dziecko ( ja jakim poziomem cukru, cukrzyk w okresie dojrzewania?) no i ze ja sama bede miec prawie jak w banku ze zostane juz na zawsze z ta cukrzyca...

zapomnialam dodac, ze MOJA MALPKA MALA POLDYNKA MA DZIS ROWNE 2 i POL ROKU :)

mam nadzieje , ze straczy mi zapalu :)

kurcze wspolczuje tej cukrzycy :/ ehh biedaku , dobrze , ze to nic groznego , ale zabawy i nerwow z tym jest ... sama czekam na swoje wyniki i juz mam stracha :szok:

wszystkiego naj najlpeszego dla Poldusia :)))

Dzień dobry :)))

Odebrałam wyniki moczu i dziewczyny - REWELACJA !!! Jednak lekarz miał nosa, żeby powtórzyć jeszcze raz ten mocz. Leukocytów - brak :-) Jak będziecie oddawać próbkę do laboratorium to się podmywajcie tylko i wyłącznie WODĄ, bez żadnych mydeł, płynów i innych takich. Dobrze, że nie wykupiłam tego antybiotyku... i wszystko przez upławy :/
Ale jestem szczęśliwa :)))))))

super , ze nic juz nie ma :))))

oliwka : :-(:-(:-(

rurka : hej i dzieki :)
made : dzieki

asionek : no wlasnie problem w tym ze cukrzyca jest grozna... dla dziecka bardziej niz dla mamy... z poldusiem nie màglam czekac do terminu i tak szansa ze ur. tylko 2tyg przed
18 grudnia mialam 5g cukru, a dopuszczalna max. ilosc po posilku to 1.45
tylko z poludisem pojawila mi sie cukrzyca w 6 a nie 3 m-cu
i teraz sobie wyobraz ze mam te 5g w 6 miesiacu, i co robimy jak dziecko juz tam nie moze zostac...? dlatego wlasnie za ciekawie nie jest... ale pozostaje miec nadzieje ze uda sie utrzymac rozsadny poziom cukru jak najdluzej...

rurka : ?????????????????????????? :(

Asionek, Jos bo tak mi smutno, sama jestem, wszystko się wali, dookoła same ciąże... skumulowało mi się ostatnio negatywne myslenie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Rurka,wiem co czujesz...nie martw się Kochana...
Ja mam mega doła,jadę zaraz do domu wypłakać się i spać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry