reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made jestem jestem, uczę się, a raczej próbuję... Dziewczyny tragedia- dopadła mnie grypa żołądkowa, nie wiem jak ja jutro pójdę :-( i żeby tego było mało mam zapalenie gardła i ledwo mówię :-(:-(

rureczka - no to faktycznie nie jest dobrze :-/ Trzeba szybko coś zrobić żeby Ci te struny jutro pięknie zagrały, hmm.....proponuję płukanie gardła z domieszką wody utlenionej - działa lepiej niż woda z solą, jakiś Strepsils Intensive, a na tą grypę to cholera - nie wiem :-( może jakaś inna koleżanka pomoże ??? Jasny gwint, myślę, myślę i......pustka, ale weź profilaktycznie z rana jakiś Stoperan czy coś podobnego, żeby Cię tam nie złapało przypadkiem po przecinku ;-)))) No dobra, zaczynamy leczenie !!!!

made wywolalas mnie myslami...:-) a szlam juz do salonu i komputer zawolal wlacz mnie....a caly dzien cicho siedzial:-)
palemko....lacze sie w bolu...nie wiem co napisac zycie jest niesprawiedliwe i straszne...
rureczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cala masa za obrone
a my bylismy na weselu, juz dawno sie tak swietnie nie bawilam, nogi jeszcze teraz bola od tanca...
buziaczki dla wszystkich i mysle was caly czas

Wiola - bo ja taka czarownica jestem :-p Super, że się ubawiłaś, tak być powinno !!! A pojadłaś też dobroci weselnych ? Bażanty, węgorze, ośmiornice, kawior i szampan...:-D aż ślinka cieknie ;))))))) Jak będziesz miała chwilę to się pochwal kreacją weselną ;-))) Ja mogę teraz już tylko oglądać :)))

made wstyd sie przyznac ale wiecej wypilam nic pojadlam:-p:zawstydzona/y:.maz byl w szoku ile moge w siebie wlac i w sumie ja tez:zawstydzona/y:ale ostatni raz pilam 2,5 roku temu na sylwestra...musialam jakos slub przyjaciolki opic.
a kreacja tak zwykla czerwona satynowa sukienka , dekolt w karo i z przodu i z tylu, marszczenie pod cycami zeby brzycha nie bylo widac i czarne szpile.nic nadzwyczajnego.
maz zachowywal sie wspaniale, przetanczyl ze mna cala noc.
coraz bardziej zaczynam wierzyc ze naprawde masz cos w sobie z czarownicy;-):-D

Wiola - to byłaś Lady in Red :tak: musiałaś wyglądać szałowo. Zrób nam przyjemność i wklej kiedyś fotkę. Mąż pewnie też zachwycony, że Cię tak przyduszał cały wieczór :cool2:
A czarownicą może i jestem, ale taką niegroźną ;)))))) gdzie krzyczą i biją, tam made nie ma :-))))

Koniec na dzisiaj. Zamykam drzwi ;)) Śpijcie dobrze babeczki, do jutra ;-)

Ostatnia edycja:
Made jestem jestem, uczę się, a raczej próbuję... Dziewczyny tragedia- dopadła mnie grypa żołądkowa, nie wiem jak ja jutro pójdę :-( i żeby tego było mało mam zapalenie gardła i ledwo mówię :-(:-(

o kurka , ze tez teraz cie musialo zlapac :/
trzymam &&&&&&&&&&&&&&& zeby jutro bylo lepiej !!
moze masz smecte czy jakos tak ??

made wywolalas mnie myslami...:-) a szlam juz do salonu i komputer zawolal wlacz mnie....a caly dzien cicho siedzial:-)
palemko....lacze sie w bolu...nie wiem co napisac zycie jest niesprawiedliwe i straszne...
rureczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cala masa za obrone
a my bylismy na weselu, juz dawno sie tak swietnie nie bawilam, nogi jeszcze teraz bola od tanca...
buziaczki dla wszystkich i mysle was caly czas

super , ze sie wybawilas :) zazdroszcze i jeszcze to polskie dobre jedzonko !!
kac duzy byl ?? :))

Jestem :-(
PIERWSZA OD NIEPAMIĘTNYCH CZASÓW
:-D

Mały juz przyzwyczaja się do jedzenia co 3godziny.
wyobraźcie sobie ze on wypija nawet 120ml mleka.

AAa i tragiczna wiadomość :-(:-(:-(
ZNIKNĄŁ MI POKARM W LEWYM CYCKU:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( i co ze mnie za matka ktora nie karmi cycem ?:-(:-(:-(
A w prawym za to mam duuzo samej siary:-(:-(:-(

rurka !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-):-) pokaż im co potrafisz:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
jestem na chwile ze rana polki dzieciaki jeszcze spia...
made czerwony w tym sezonie niemodny ale ja uwielbiam czerwony i jak znalazlam suknie ktora mi w 100% pasuje nie moglam jej nie kupic:-)
mlodamamusiu to jaka jestes matka nie okresla sie po tym ile karmilas piersia....wiem jedno jedna piersia karmic nie mozesz... moze lepiej przestawic malego na proszkowe i nie meczyc sie...?
rureczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry