mademoiselle
Fanka BB :)
jos hahhahhahahaaaaa ROZUMIEM !!!!!
)))))) ale fajowy ten Twój mały mężczyzna
))
)))))) ale fajowy ten Twój mały mężczyzna Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)))))) ale fajowy ten Twój mały mężczyzna
Super, że się ubawiłaś, tak być powinno !!! A pojadłaś też dobroci weselnych ? Bażanty, węgorze, ośmiornice, kawior i szampan...
aż ślinka cieknie 
.maz byl w szoku ile moge w siebie wlac i w sumie ja tez
ale ostatni raz pilam 2,5 roku temu na sylwestra...musialam jakos slub przyjaciolki opic.
musiałaś wyglądać szałowo. Zrób nam przyjemność i wklej kiedyś fotkę. Mąż pewnie też zachwycony, że Cię tak przyduszał cały wieczór
Made jestem jestem, uczę się, a raczej próbuję... Dziewczyny tragedia- dopadła mnie grypa żołądkowa, nie wiem jak ja jutro pójdę :-( i żeby tego było mało mam zapalenie gardła i ledwo mówię :--(
made wywolalas mnie myslami...:-) a szlam juz do salonu i komputer zawolal wlacz mnie....a caly dzien cicho siedzial:-)
palemko....lacze sie w bolu...nie wiem co napisac zycie jest niesprawiedliwe i straszne...
rureczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cala masa za obrone
a my bylismy na weselu, juz dawno sie tak swietnie nie bawilam, nogi jeszcze teraz bola od tanca...
buziaczki dla wszystkich i mysle was caly czas