• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
eee koleżanko Made nie :zawstydzona/y: Żuka :zawstydzona/y:

Kocurku, Karolku tata ma dzisiaj sprawę w sądzie, separacja... i musiał pojechać do naszego miasta

kropelki to Bobotic, albo Espumisan :tak: ja już apteczkę zaopatrzyłam w Bobotic :tak:

Kocurek - no właśnie, tyle tylko, że nie jest taki sztywny i wydaje mi się, że jesteśmy przez to jakby "bliżej" dziecka :)) Ja korzystałam przy Mańku z dwóch rożków, i poważnie się zastanawiam nad kupnem tego otulaczka, jakoś w weekend wpadł mi w ręce artykuł o nim.

młodamamusia - ja swojemu dawałam Espumisan, na początku codziennie, stopniowo zmniejszając mu dawki, i pomogło ;) Nie zaszkodzi, a pomóc może. Mi je poleciła położna :tak:

just - :-D)))) no jasne - Żuczku Ty !!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry cześć i czołem;-)

Wisienko dziękujemy za foteczkę, śliczności :)

Made a zipie jakos, 3 dziej już w łóżku leżę i mam dość :| walcze z witaminami, syropem, tabletkami i antybiotykiem, jestem gotowa zrobić syrop z cebuli, tak mnie juz męczy ten kaszel, najgorzej w nocy, bo się budzę i dlugo zasnąć nie mogę.
A Ty jak się czujesz Kochana??

rureczka - nic tylko się lansować :-D))))) tyle tylko, że z niebia kapie, a mi włos się skręca od wilgoci i dupa z lansu :eek: Poza tym spać nie mogę, znowu mi dokucza syndrom "niespokojnych nóg", ech mówię Ci, jak nie urok to śmierdzi :-))))
Syrop sobie zrób, nie zaszkodzi ;)))) a i antybiotyk powinien już zacząć działać. Oj bidulko, mężuś szanowny przyjeżdża, a Ty w niedyspozycji :/ Też Ci się ten bakcyl nie w porę przyplątał :(((
Zdrowiej Kochana :*

Rurrreczko zrób syrop, to nautralne środki, więc nie zaszkodzi :tak:

Made skurcze masz w nocy??? wiesz ja na to używałam magnezu ale takiego rozpuszczalnego, w większej dawce i przechodziło :tak:

Kocurrku weekend miałaś fajny, kurcze ja chciałam z tatą jechać, wtedy pojechalibyśmy samochodem, ale gdzie bym spała jak nikt nie wie??? :-( trzy dni siedzieć w domu i nie wyjść na spacer z Remikiem??? to już wolałam się nie rozdrażniać i siedzieć tutaj sama :eek:

made otulaczek dodany do listy, może się skuszę :-) Ja ze swojego rożka usunęłam wkładkę i jest mięciuteńki i wyjątkowy ;)))) trochę się naszukałam takiego, jaki mi odpowiada...

rureczka wypiję malinową herbatkę w Twojej intencji :-)

boogie Jak to dobrze, że masz morze pod ręką - szum i bezkres w razie potrzeby odstresowania ;)))))

reklama
pysia - w sumie w cenie rożka, a ja nie wyobrażam sobie życia bez rożka :zawstydzona/y: a czy takie doskonałe, to się przekonam, ja nie używałam, opieram się jedynie na tym co przeczytałam, i kurczę....chyba mnie to przekonało ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry