• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem i ja :))

Padam . Drzemki po 20 - 30 min i to tylko na mojej klatce piersiowej . Padam dziewczyny . Nie mam siły.:-( . On cały czas płacze a ja bezradna nie wiem jak mu pomóc:-(:-(:-(

Mloda glowa do gory silna babka z ciebie dasz rade !!
moze to kolki sa ??
pisalas , ze przechodzicie na MM moze to po tym mleku ?? brzuszek musi tez sie przyzwyczaic
jakies kropelki kup , herbatki , cieple oklady na brzuszek i jakos przetrwacie !! powodzenia :)

ja sie boje kolek bardzo ... juz nawet mam w lodowce kropelki z DE hehe

witam sie poniedzialkowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tam u Was??
Widzę ze co niektorzy nie wyspani. Podobno to normalne :)
Jestesmy po wizycie u naszej pani doktor. Wszystko dobrze maluszek ma 8,1 cm, przezierność karku prawidłowa i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niestety nie jest chetne pokazac kim jest :) ale 30 lipca mamy kolejna wizyte wiec moze wtedy sie dzidzia pokaze w całej krasie.

hej :) super , ze wszystko dobrze !!!

Ojeeej...!!!! Faktycznie, mała dopiero co na świecie :szok: już wstawiam....

Oto i Emilka Wisienki :-):-):-):-):-)

jaka slodka :))

Kocurku to i dla mnie kawusia :tak:

dzień dobry :-)

mój mały mężczyzna próbuje ze mną rozmawiać :shocked2::happy: jak ma ochotę, to śmieje się i guga :rofl2: mam przynajmiej z kim pogadać, bo jak taty nie ma to straaaaasznie nudno :szok:

ja tez sama ... maz duzo pracuje :/ czekam na siorke juz z niecierpliwoscia !! a pozniej moze mama znowu i jakos poleci :)

Dzień dobry cześć i czołem;-)

Made a zipie jakos, 3 dziej już w łóżku leżę i mam dość :| walcze z witaminami, syropem, tabletkami i antybiotykiem, jestem gotowa zrobić syrop z cebuli, tak mnie juz męczy ten kaszel, najgorzej w nocy, bo się budzę i dlugo zasnąć nie mogę.
A Ty jak się czujesz Kochana??

zrob ten syrop mi pomogl !! a nigdy nie wierzylam w takie cuda :)
na noc kiedys bralam Thiocodin czy jakos tak i cala noc prawie przesypialam , a normalnie to dusilam sie tak , ze malo co pluc nie wyplulam :/ chyba jedyne tabsy co dawaly u mnie rade :)
zdrowka !!

rureczka - nic tylko się lansować :-D))))) tyle tylko, że z niebia kapie, a mi włos się skręca od wilgoci i dupa z lansu :eek: Poza tym spać nie mogę, znowu mi dokucza syndrom "niespokojnych nóg", ech mówię Ci, jak nie urok to śmierdzi :-))))
Syrop sobie zrób, nie zaszkodzi ;)))) a i antybiotyk powinien już zacząć działać. Oj bidulko, mężuś szanowny przyjeżdża, a Ty w niedyspozycji :/ Też Ci się ten bakcyl nie w porę przyplątał :(((
Zdrowiej Kochana :*

co to jest ten syndrom ??? bo ja go chyba mam :( kurcze tez juz ktoras noc z kolei nie moge spac :/ wrrr

hej kobietki-melduje się po wekendzie-tak,tak nadal w dwupaku ale mam jeszcze czas;), poza tym nie mogę się śpieszyć bo po 1.gin na urlopie, 2. prezent dla syna od siostry jeszcze nie dotarł, 3. mąż ma w ten wekend ostatni egzamin i nie chce go stresować;).

ale ogólnie czuję się oki-oprócz skaczącego ciśnienia-zgaga sobie poszła, skurcze przepowiadające wycichły... mąż mówi że cisza przed burzą;)

BYłam na spacerku . Przy okazji poszlismy sie zważyć.
Rafik wazy 4400;-).No i lekarka go zbadała . osłuchowo wszystko ok . Tylko katarek go troszke męczy . I przepisała kropelki na kolki .
Mały spał 2h w wozku na dworze. Pojadł i teraz też śpi .
Mam nadzieje ze mu przeszło. A nocka bedzie spokojna;-)

rurka zdrowiej kochana ;-):-);*

Ostatnia edycja:
hej Młoda-no kolki to niestety zmora-ale cię pociesze-dzieci z tego wyrastają;), musisz dobrze się uzbroić w cierpliwość, spróbować kangurowania (hopki;)) może?jak będzie męczyć go kolka weź go na ręce przytul jego brzuszkiem do twojego (najlepiej stojąc) i leciutko albo poklepuj w pupę albo lulaj-twój brzuszek będzie masować jego i to może szybciej mu przejdzie. oczywiście kropelki też, możesz mu dać trochę herbatki koperkowej dla maluchów, ciepła kąpiel z masowaniem brzuszka...

Kobietki, Jos w szczególności. Czy któraś z Was używała perfum YSL Parisienne??
Zobacz załącznik 369261
Mój Mąż postanowił mi zakupić, i tak za mna chodzą te, osobiście nigdy nie miałam, sprawdzałam w perfumerii, i tak się zastanawiam czy warto, bo cena nie mała :(

Ostatnia edycja:
reklama
Młoda Rafałek jest duży :tak:

Paulina jeszcze pomalowałabyś mieszkanie :-D

Made kurcze, trochę to musi być problematyczne z tym syndromem, nie dość, że bezsenność męczy, to jeszcze ten syndrom się dokłada, masz jakiś sposób na walkę z tym? :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry