Asionek31
Fanka BB :)
Asionek oj kolki to jest najgorsze co może spotkać maleństwo i świeżo upieczoną mamę![]()
oj tak niestety to chyba najgorsza rzecz jaka mozne spotkac mame i maluszka ...
Asionek - ja się z tym już zmagam od dzieciństwa :/ Są okresy, że zupełnie przechodzi, ostatnio miałam w ciąży z Mańkiem i teraz wróciło( Jest na ten temat kilka artykułów, oto jeden z nich:
Syndrom niespokojnych nog
kurcze ja nie wiem mnie to tak ciagna te nogi i nie mam co z nimi zrobic :/ przez to nie spie i macham girami :/
hej kobietki-melduje się po wekendzie-tak,tak nadal w dwupaku ale mam jeszcze czas, poza tym nie mogę się śpieszyć bo po 1.gin na urlopie, 2. prezent dla syna od siostry jeszcze nie dotarł, 3. mąż ma w ten wekend ostatni egzamin i nie chce go stresować
.
ale ogólnie czuję się oki-oprócz skaczącego ciśnienia-zgaga sobie poszła, skurcze przepowiadające wycichły... mąż mówi że cisza przed burzą![]()
to czekamy cierpliwie
BYłam na spacerku . Przy okazji poszlismy sie zważyć.
Rafik wazy 4400;-).No i lekarka go zbadała . osłuchowo wszystko ok . Tylko katarek go troszke męczy . I przepisała kropelki na kolki .
Mały spał 2h w wozku na dworze. Pojadł i teraz też śpi .
Mam nadzieje ze mu przeszło. A nocka bedzie spokojna;-)
rurka zdrowiej kochana ;-):-);*
super , ze Rafalek zdrowo rosnie
Kobietki, Jos w szczególności. Czy któraś z Was używała perfum YSL Parisienne??
Zobacz załącznik 369261
Mój Mąż postanowił mi zakupić, i tak za mna chodzą te, osobiście nigdy nie miałam, sprawdzałam w perfumerii, i tak się zastanawiam czy warto, bo cena nie mała![]()
ja nie uzywalam , bo to nie moja nuta zapachowa
ja cos to wejdz tutyaj i poczytaj YSL, Parisienne EDP - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
cos niskie recenzje maja ....
udało mi się zdrzemnąć godzinkę....
nie załatwię tego za Ciebie
))) Czy to wystarczająca motywacja ???