• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek oj kolki to jest najgorsze co może spotkać maleństwo i świeżo upieczoną mamę :(

oj tak niestety to chyba najgorsza rzecz jaka mozne spotkac mame i maluszka ...

Asionek - ja się z tym już zmagam od dzieciństwa :/ Są okresy, że zupełnie przechodzi, ostatnio miałam w ciąży z Mańkiem i teraz wróciło :(( Jest na ten temat kilka artykułów, oto jeden z nich:

Syndrom niespokojnych nog

kurcze ja nie wiem mnie to tak ciagna te nogi i nie mam co z nimi zrobic :/ przez to nie spie i macham girami :/

hej kobietki-melduje się po wekendzie-tak,tak nadal w dwupaku ale mam jeszcze czas;), poza tym nie mogę się śpieszyć bo po 1.gin na urlopie, 2. prezent dla syna od siostry jeszcze nie dotarł, 3. mąż ma w ten wekend ostatni egzamin i nie chce go stresować;).

ale ogólnie czuję się oki-oprócz skaczącego ciśnienia-zgaga sobie poszła, skurcze przepowiadające wycichły... mąż mówi że cisza przed burzą;)

to czekamy cierpliwie :) moze maz ma racje :))

BYłam na spacerku . Przy okazji poszlismy sie zważyć.
Rafik wazy 4400;-).No i lekarka go zbadała . osłuchowo wszystko ok . Tylko katarek go troszke męczy . I przepisała kropelki na kolki .
Mały spał 2h w wozku na dworze. Pojadł i teraz też śpi .
Mam nadzieje ze mu przeszło. A nocka bedzie spokojna;-)

rurka zdrowiej kochana ;-):-);*

super , ze Rafalek zdrowo rosnie :)

Kobietki, Jos w szczególności. Czy któraś z Was używała perfum YSL Parisienne??
Zobacz załącznik 369261
Mój Mąż postanowił mi zakupić, i tak za mna chodzą te, osobiście nigdy nie miałam, sprawdzałam w perfumerii, i tak się zastanawiam czy warto, bo cena nie mała :(

ja nie uzywalam , bo to nie moja nuta zapachowa

ja cos to wejdz tutyaj i poczytaj YSL, Parisienne EDP - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
cos niskie recenzje maja ....

reklama
Jejku :szok: udało mi się zdrzemnąć godzinkę....

Kocurek - marsz do łazienki !!! Mi do Wrocławia za daleko :-p nie załatwię tego za Ciebie :-D))) Czy to wystarczająca motywacja ??? :))))))

Paulina - miłego spacerowania i pozdrów ode mnie Libby, uściski dla Niej i buziaki :))))

nie nadrobie teraz wszystkiego ale zob. ostatnio strone i cytat rurki

rureczka : kogo sie pytasz? :-) nie tylko znam parisienne MAM u siebie :) hahahaha fakt ze maly format, lubie ale nie jest to moj ulubiony, na dodatek tesciowa dostala na urodizny od kuzynki wiec chwilowo nie bede nim pachniec taki sam
ale jesli chodzi o zapach to zaliczylabym go w ten desen co euphoria CK :))))

Hej dziewczyny.

Jestem po wizycie u ginekologa. Sprawa ma się następująco...
Mam malutką nadżerkę, tak jak po dwóch porodach nie wystąpiła tak teraz 3,5 roku po ostatniej ciąży zaplanowała zagościć :wściekła/y:
Lekarz pobrał wymaz i wynik skierował na cytologię.
Prócz tego tak ogólnie niby wszystko w jak najlepszym porządku. Dostałam skierowanie dla mojego P na badanie nasienia by wyeliminować trudności z jego strony. Jeżeli nasienie jest w jak najlepszym porządku zaczniemy sprawdzać po przez poszczególne badania co tam u mnie słychać. Teraz czekam 3 tygodnie na wynik cytologii w tym czasie mam nadzieję że mężczyzna mój dostanie się na te badanie nasienia po wyniku cytologii lekarz postanowi co z nią zrobić tzn w jaki sposób ją usunąć i gdy już jej nie będzie przebada mnie od A do Z chyba że wyjdą złe wyniki mego P wówczas nie mam pojęcia co zrobi, w każdym razie nie zakładam takiej opcji.

Prawde powiedziawszy jestem zmieszana bo jak by nie było i tak w tym roku nic z ciąży nie wyjdzie.

rurka : ja mam wode toaletowa wiec wiadomo ze mniej trwala niz perfum ale jets ok, zreszta markowe wody to raczej niz ulatniaja sie po 3 godzinach, a YSL to nie avon :)

UWAGA UWAGA: poldus dzis pierwszy raz zrobil siusiu do nocniczka, 2min przed odjazdem taty :)
na dodatek w szoku jetsem, bo od 4 dni zalozylismy mu na nowo pieluche bo sie denerxowal, a tu taka niepsodzianka!! mam nadzieje ze teraz powoli bedzie tak wolal sam na nocnik i powoli to ogarniemy ;) bo za 2m-ce przedszkole czas zaczac :)

reklama
wlasnie moj F. zadzwonil nim pociag ruszyl zebym weszla do gory do pokoju, ze cos zostawil na lozku :)
i odkrylam pieknie zapakowana poszetke-kosmetyczke longchamps :)))))))))))))) Mmmmmm :))))
moj tatulek :)))))))))))))))))))

syneczki : &&&&&& za badania! oby sie udalo, trzeba wierzyc :)

asionek : hej, jak sie czujesz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry