• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wlasnie moj F. zadzwonil nim pociag ruszyl zebym weszla do gory do pokoju, ze cos zostawil na lozku :)
i odkrylam pieknie zapakowana poszetke-kosmetyczke longchamps :)))))))))))))) Mmmmmm :))))
moj tatulek :)))))))))))))))))))

syneczki : &&&&&& za badania! oby sie udalo, trzeba wierzyc :)

asionek : hej, jak sie czujesz?

fajnie , ze mezus tak mysli o tobie :)
a ja nawet dobrze sie czuje :) tylko duszno mi.....................
a jak ty ?? :)

rureczka - może miała gorący okres...wiesz jak to jest z przygotowaniami do ślubu ;-) Teraz pewnie siedzi gdzieś na Bora Bora, popija mleko kokosowe i produkuje Fasolkę :-D)))
Na pewno wpadnie :))))

asionek : dzieki dobrze, choc przyplatala mi sie alergia na jakies prowansalksie pylki czy cos... kilka dni mega wiatru bylo i to pewnie z wiatrem przywialo.. w aptece mowia ze jest "pic" alergii od kilku dni.. ja normalnie nie mam na nic alergii a teraz jednak mnie dopadlo, wiec smarkam jak najeta i plucze nosek woda z sola... i czekam az laskawie minie... ciagle cos...

a maz za 3min dojedzie do paryza, teraz sie zobaczymy za 10 dni po jego 2 delagacjach... no nic... tzreba sie czyms zajac i przeczekac liczac na to ze zleci szybko :)
ale z poldusiem na szczescie czas mija bardzo szybko :)

edit:

net mi muli i mnie wywalilo
asionek a masz klime taka na prad, padlaczany aparat przenosny? to by na 100% pomoglo, zlwaszcza do snu...

Ostatnia edycja:
Dziś dzien w miare spokojny ;-):-)

Teraz mały sobie śpi .;-) ;*
Więc ja tez uciekam ;*

3majcie kciuki aby nocka była spokojna;*
;-)

A jutro czekaja nas odwiedzinki babci i koleżanki prosto z FRANCJII :-D

karaluchy;*
ucałujcie dzieciaczki i poglaskajcie brzuszki;*

PIERWSZA :-D:-D

nocka w miare spokojna .
Zasnął przed 20stą obudził sie o 1szej zanął i obudził sie o 5 i teraz śpi ;-):-)

A MÓJ SYN DZISIAJ KOŃCZY MIESIĄC :-D

witam panie....
spac nie moge bo najpier Iwa sie budzila co chwile a potem mucha mnie atakowala... wstalam zabilam ja i zasiadlam do kompa:-)
rurka ja mam adres poczty pok
kurde taka bylam zalatana ze zapomnialam no:wściekła/y::zawstydzona/y:wstyd mi
pok kochanie wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, duzo milosci , radosci oraz upragnionej fasolci.
nasza pok slubowala 2.07.2011roku

Dzień dobry :-)

Nie śpię od niewiemktórej... niewygodnie :sorry: Mała Czarna też nie śpi od paru godzin :sorry:

pysia glukozę postaram się zrobić jutro :tak: A dziś Twój Dzień :-D

asionek no jakoś się pozbierałam wczoraj.. najgorsze jest to suszenie włosów trwające w nieskończoność, chyba trzeba będzie ciachnąć ;-)

pok Dołączam się do życzeń od Wioli - WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO :)))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Chłopcy w jak najlepszym porządku. Pomimo tego że wakacje oboje chodzą w do przedszkola w dalszym ciągu odbierani są po obiadku koło 12 czyli sens w tym taki by się nie odzwyczaili do września a dwa to kontakt z dziećmi z grupy z którymi bardzo się zakumplowali przez ten rok.
Oli od wrzesnia do zerówki niestety jest już tym rocznikiem który musi iść rok wczesniej. Z tego też względu zapisałam go do zerówki w przedszkolu a niech ma jeszcze odrobine z tego uszczuplonego dzieciństwa.
Anetko na fb cię pytałam o dzieciaczki ale tu sobie już doczytałam... ;)
Mój Fiol też do zerówki od września i też w przedszkolu na szczęście. A teraz ma wakacjony 2msce :] i sie cieszy. Buzka

Miłego dnia for all :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry