• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale pusto ?? WSTAWAC spiochy !!!!!!!!!!!!!

asionek : dzieki dobrze, choc przyplatala mi sie alergia na jakies prowansalksie pylki czy cos... kilka dni mega wiatru bylo i to pewnie z wiatrem przywialo.. w aptece mowia ze jest "pic" alergii od kilku dni.. ja normalnie nie mam na nic alergii a teraz jednak mnie dopadlo, wiec smarkam jak najeta i plucze nosek woda z sola... i czekam az laskawie minie... ciagle cos...

a maz za 3min dojedzie do paryza, teraz sie zobaczymy za 10 dni po jego 2 delagacjach... no nic... tzreba sie czyms zajac i przeczekac liczac na to ze zleci szybko :)
ale z poldusiem na szczescie czas mija bardzo szybko :)

edit:

net mi muli i mnie wywalilo
asionek a masz klime taka na prad, padlaczany aparat przenosny? to by na 100% pomoglo, zlwaszcza do snu...

a wiesz , ze odkad tutaj jestem on stop jakis katar mam ... wsumie to nie katar tylko wlasnie woda jakas z nosa mi cieknie
nigdy tak nie mialam :) moze tutaj cos pyli dziwnego i to caly rok ??
szybko zleci i mezus wroci :)
mam wiatraki , ja klimy unikam , bo chora jestem pozniej po niej :( czasami jak do tramwaju wejde i wyjde na ten upal pozniej to od razu chora jestem :/ w samochodzie to samo

PIERWSZA :-D:-D

nocka w miare spokojna .
Zasnął przed 20stą obudził sie o 1szej zanął i obudził sie o 5 i teraz śpi ;-):-)

A MÓJ SYN DZISIAJ KOŃCZY MIESIĄC :-D

fajnie , ze nocka dobra :)

no i wszystkiego naj dla Rafalka :))))

reklama
Jestem ledwo żywa,nie mam siły na BB ani na nic.
Wczoraj byłam przedłużyć rzęsy,są niezłe,rozwalił mi się telefon...znowu:(
Idę zaraz na rtg kręgosłupa dolnego co wiązało się z ''opróżnieniem'' jelit,siedziałam w łazience pół nocy:((((
Wszyscy w około zapomnieli o moich imieninach (mam na myśli moich bliskich),ogólnie mi źle i niedobrze a na dodatek nie mogę kawy wypić do 11:(((
Jutro ostatni dzień w domu,w nocy wyjeżdżamy do Polanicy z Ninką.

No dobra kobietki - trzeba sie wziąć w garść :-)
Ja zaczynam od jajecznicy, potem ogarnę nieziemski bajzel, kto ze mną pije kawkę do śniadanka???

Wiolcia dzięki za informacje, pisałam wczoraj do niej na bb, mam nadzieję, że jak wleci to do nas zajrzy.
Pok wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!
Lece zaraz dowiedzieć się co z moją pracą, trzymajcie kciuki!!

&&&&&&&&&&&&&&& rureczka :-)

boogie....made GDZIE JESTEŚCIE???

Pękam. Moje śniadanko przed chwilą skonsumowane:
1) 3 grube kromiska ciemnego pieczywa
2) 1 kroma zwykłego z dżejmsem
3) jajecznica z trzech jaj
4) parówka
5) ser żółty, ogórek, sałata
6) 3 kawały ciasta jogurtowego z brzoskwiniami :szok:

Kocurrku :-D:-D:-D:-D:-D uśmiałam się z Twojego opisu śniadanka :-D Mała Czarna ma swoje potrzeby i nieźle potrafi sobie pojeść :-D

cześć i czołem kobietki :laugh2:

boogie hahaha :-D jeszcze pół roku temu to taka dawka wystarczała mi na cały dzień :-D Jak tam, co tam u Was Żuczki nasze ukochane..???

oliwka Uuuuuups za późno... pochłonęłam wszyściutko z wielkim egoizmem :sorry: Wyjazd wakacyjny się Wam szykuje?? :-)

Jestem :)))

Kocurku - SMACZNEGO !!!!!!! :-D))))))

rureczka - co za praca ? Chyba mi umknęło...:eek:

just - witaj Żuczku :-) Ucałowania dla przystojniaka :*

Olivka - kciuki za badania ;))

A teraz życzenia specjalne:

POK - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :)))))

reklama
Kocurku,wczoraj Ci pisałam,że do Polanicy Zdrój jedziemy z Ninką na ok 5dni,do koleżanki:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry