Asionek31
Fanka BB :)
ale pusto ?? WSTAWAC spiochy !!!!!!!!!!!!!
a wiesz , ze odkad tutaj jestem on stop jakis katar mam ... wsumie to nie katar tylko wlasnie woda jakas z nosa mi cieknie
nigdy tak nie mialam
moze tutaj cos pyli dziwnego i to caly rok ??
szybko zleci i mezus wroci
mam wiatraki , ja klimy unikam , bo chora jestem pozniej po niej
czasami jak do tramwaju wejde i wyjde na ten upal pozniej to od razu chora jestem :/ w samochodzie to samo
fajnie , ze nocka dobra
no i wszystkiego naj dla Rafalka
)))
asionek : dzieki dobrze, choc przyplatala mi sie alergia na jakies prowansalksie pylki czy cos... kilka dni mega wiatru bylo i to pewnie z wiatrem przywialo.. w aptece mowia ze jest "pic" alergii od kilku dni.. ja normalnie nie mam na nic alergii a teraz jednak mnie dopadlo, wiec smarkam jak najeta i plucze nosek woda z sola... i czekam az laskawie minie... ciagle cos...
a maz za 3min dojedzie do paryza, teraz sie zobaczymy za 10 dni po jego 2 delagacjach... no nic... tzreba sie czyms zajac i przeczekac liczac na to ze zleci szybko
ale z poldusiem na szczescie czas mija bardzo szybko
edit:
net mi muli i mnie wywalilo
asionek a masz klime taka na prad, padlaczany aparat przenosny? to by na 100% pomoglo, zlwaszcza do snu...
a wiesz , ze odkad tutaj jestem on stop jakis katar mam ... wsumie to nie katar tylko wlasnie woda jakas z nosa mi cieknie
nigdy tak nie mialam
szybko zleci i mezus wroci
mam wiatraki , ja klimy unikam , bo chora jestem pozniej po niej
PIERWSZA
nocka w miare spokojna .
Zasnął przed 20stą obudził sie o 1szej zanął i obudził sie o 5 i teraz śpi ;-):-)
A MÓJ SYN DZISIAJ KOŃCZY MIESIĄC![]()
fajnie , ze nocka dobra
no i wszystkiego naj dla Rafalka

Wyjazd wakacyjny się Wam szykuje?? :-)