• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos - super, że maluszek zdrowy :))) Kurcze tylko ta cukrzyca żyć nie daje :((( No nic nie zrobisz, trzeba to kontrolować i w razie konieczności - działać ;) wyjścia nie ma. Ale trzeba być dobrej myśli, może nie będzie tak źle jak wygląda :tak: Trzymam mocno kciuki :)))

Dzień dobry :-)

Nie śpię od niewiemktórej... niewygodnie :sorry: Mała Czarna też nie śpi od paru godzin :sorry:

asionek no jakoś się pozbierałam wczoraj.. najgorsze jest to suszenie włosów trwające w nieskończoność, chyba trzeba będzie ciachnąć ;-)
[/COLOR][/B]

kurcze mam to samo w nocy :/ maly tez szalal od wieczora do rana i wsumie teraz tez go caly czas czuje
a wlosow nie susze :) tutaj jest tak upalnie , ze 5 min. i mam suche hehe
mniej roboty chociaz tyle

Pękam. Moje śniadanko przed chwilą skonsumowane:
1) 3 grube kromiska ciemnego pieczywa
2) 1 kroma zwykłego z dżejmsem
3) jajecznica z trzech jaj
4) parówka
5) ser żółty, ogórek, sałata
6) 3 kawały ciasta jogurtowego z brzoskwiniami :szok:

wow co za sniadanie !!!!!!!!!!!! hehe nie no tyle to ja chyba przez caly dzien zjem :))

witam :)

remik, rafik : najlepsze zyczonka na 1 miesiac :))))

oliwka : milego urlopu! rob duzo fotek :)

kocurek : hej zarloku :)

asionek : mozliwe ze caly rok... nie wiem ile az tego dociera do ciebie, ale tu gdzie ja jetsem to jest najbardziej "alergiczny" region w calej FR hehe... pierwszy raz w zyciu mnie zlapalo i pewnie mnie nie pusci do konca wakacji
ps. a powiedz mi ty z mezem mowisz po frankwoemu czy po ang.? bo sobie uswiadomilam wlasnie ze go poznalas w CH a nie tutaj i jetsem bardzo ciekawa :)))))))))))))))))

bylam u ginka na 10h20, weszlam punktualnie do gabinetu co nalezy zapisac w ksiedze rekordow i nieprawdopodobienstw :)
z dzidzia wszystko ok, zabronilam patrzec miedzy nogi :) tylko moj cukier jak zywkle wysoki ale tego sie spodziewalam, teraz juz tylko bedzie szlo w zwyz i w najblizszych tygodniach na 99% przywitam sie oficjalnie z cukrzyca ciazowa i diabetologiem i znow zaczniemy wielka przygode, ktora sie pewnie skonczy moja cukrzyca i wieczna dieta :-(

z francusku jakos daje rade :) ale nie perfekt to napewno
kurcze , ze ta cukrzyca musi ciebie meczyc :/

asionek toś mnie pocieszyła :-D No, ale jak się chce mieć takie wymiary jak Ty, to oczywiste jest, że jeść tak jak kocurek nie należy:-p:-):-)

jos będzie dobrze, musi być :tak: Tylko, żebyś się nie przejmowała :*

A tak w ogóle.. to przysnęło mi się :sorry: a tu czas obiadek szykować - dziś grillowany filet z kuraka, frytki (nie dla mnie!!) i zielsko sałaty w sosie tzatzikowym.

Ostatnia edycja:
ech mały łasuch by się mleczkiem zakrztusił, ledwo powietrze łapał :szok: kurka dobrze, że głowę mam czasem na karku i szybko go uniosłam i w plecki poklepałam :eek:

asionek toś mnie pocieszyła :-D No, ale jak się chce mieć takie wymiary jak Ty, to oczywiste jest, że jeść tak jak kocurek nie należy:-p:-):-)

jos będzie dobrze, musi być :tak: Tylko, żebyś się nie przejmowała :*

A tak w ogóle.. to przysnęło mi się :sorry: a tu czas obiadek szykować - dziś grillowany filet z kuraka, frytki (nie dla mnie!!) i zielsko sałaty w sosie tzatzikowym.

wez pod uwage , ze ja siedze w tropikach prawie, ze :/ u nas 40 dychy na termomentrze , wyjsc sie nie da wiec i apetyt nie taki :(
najchetniej to bym tylko pilaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocurek tak w ogóle to mi też się przysnęło - na 2 godzinki :zawstydzona/y: Od razu lepiej się czuję

tez juz zdarzylam sie przespac hehe

ech mały łasuch by się mleczkiem zakrztusił, ledwo powietrze łapał :szok: kurka dobrze, że głowę mam czasem na karku i szybko go uniosłam i w plecki poklepałam :eek:

ufff najwazniejsze , ze wszystko dobrze i mamusia glowe ma na karku :)

asionek : normalnie myslalmi cie zprowzdzilam, jest nowy proszek do prania dla dzieci w intermarché jak masz kolo siebie, Apla bébé
a jak nie to pozostaje chat - sprawdzony, znajdziesz wszedzie :)
u mnie dzis 36 i do tego meczy mnie alergia, wiec nie opisuje co przechodze... mam ochote kogos w ***** kopnac zeby mi ulzylo na systemie nerwowym :)

just : brawo za reakcje! wiem jak to stresuje... :///

jestem jestem:-D

odwiedziłam kilka miejsc, porozmawiałam z dyrektorkami i nie jest tak źle, dam Wam znać jak wszystko będzie pewne, teraz nie chcę zapeszać, ale proszę o kciuki, przydadzą się;-)

Mężuś Rureczki już wraca, i jutro rano będzie, zakupy zrobione, mieszkanie sprzątnięte, wieczorem siebie doprowadzę do porządku i będziemy się witać:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry