WIOLKA1509
Fanka BB :)
made , kocurku ja tez juz nie skladam... jedne byly szczere z glebi serca i wystarczyc musi:-);-)
jos mam nadzieje ze tak zle nie bedzie...
jos mam nadzieje ze tak zle nie bedzie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam mocno kciuki Dzień dobry :-)
Nie śpię od niewiemktórej... niewygodnieMała Czarna też nie śpi od paru godzin
asionek no jakoś się pozbierałam wczoraj.. najgorsze jest to suszenie włosów trwające w nieskończoność, chyba trzeba będzie ciachnąć ;-)
[/COLOR][/B]
Pękam. Moje śniadanko przed chwilą skonsumowane:
1) 3 grube kromiska ciemnego pieczywa
2) 1 kroma zwykłego z dżejmsem
3) jajecznica z trzech jaj
4) parówka
5) ser żółty, ogórek, sałata
6) 3 kawały ciasta jogurtowego z brzoskwiniami![]()
witam
remik, rafik : najlepsze zyczonka na 1 miesiac)))
oliwka : milego urlopu! rob duzo fotek
kocurek : hej zarloku
asionek : mozliwe ze caly rok... nie wiem ile az tego dociera do ciebie, ale tu gdzie ja jetsem to jest najbardziej "alergiczny" region w calej FR hehe... pierwszy raz w zyciu mnie zlapalo i pewnie mnie nie pusci do konca wakacji
ps. a powiedz mi ty z mezem mowisz po frankwoemu czy po ang.? bo sobie uswiadomilam wlasnie ze go poznalas w CH a nie tutaj i jetsem bardzo ciekawa))))))))))))))))
bylam u ginka na 10h20, weszlam punktualnie do gabinetu co nalezy zapisac w ksiedze rekordow i nieprawdopodobienstw
z dzidzia wszystko ok, zabronilam patrzec miedzy nogitylko moj cukier jak zywkle wysoki ale tego sie spodziewalam, teraz juz tylko bedzie szlo w zwyz i w najblizszych tygodniach na 99% przywitam sie oficjalnie z cukrzyca ciazowa i diabetologiem i znow zaczniemy wielka przygode, ktora sie pewnie skonczy moja cukrzyca i wieczna dieta :-(
No, ale jak się chce mieć takie wymiary jak Ty, to oczywiste jest, że jeść tak jak kocurek nie należy
:-):-)
Tylko, żebyś się nie przejmowała :*
a tu czas obiadek szykować - dziś grillowany filet z kuraka, frytki (nie dla mnie!!) i zielsko sałaty w sosie tzatzikowym.
kurka dobrze, że głowę mam czasem na karku i szybko go uniosłam i w plecki poklepałam 
asionek toś mnie pocieszyłaNo, ale jak się chce mieć takie wymiary jak Ty, to oczywiste jest, że jeść tak jak kocurek nie należy
:-):-)
jos będzie dobrze, musi byćTylko, żebyś się nie przejmowała :*
A tak w ogóle.. to przysnęło mi sięa tu czas obiadek szykować - dziś grillowany filet z kuraka, frytki (nie dla mnie!!) i zielsko sałaty w sosie tzatzikowym.
kocurek tak w ogóle to mi też się przysnęło - na 2 godzinkiOd razu lepiej się czuję
ech mały łasuch by się mleczkiem zakrztusił, ledwo powietrze łapałkurka dobrze, że głowę mam czasem na karku i szybko go uniosłam i w plecki poklepałam
![]()

i za pracę :-) &&&&&&&&&& cały czas