rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ach ach
a po @ rozpoczynamy linię produkcyjną małych rureczek

Made namiętnie wizualizuj!

Made namiętnie wizualizuj!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Właśnie wstałam
co za uczucie....czuję się jak bym miała 30 parę lat i 45 kg
)))))))))) 

mlodamamusia BROŃ CIĘ PANIE BOŻE NIE DMUCHAJ DZIECKU W USTA GDY SIĘ KRZTUSI PICIEM!!! Sorry ,że krzyczę ale w ten sposób możesz zrobić swojemu Rafałkowi wielką krzywdę. Bo wdmu****esz mu to wtedy do płuc. I dziecko może się utopić w kilku łykach picia...Dmucha się dziecku w usta tylko gdy się zaniesie od płaczu.
Nawet nie wiedząc wystarczy pomyśleć logicznie...asionek : normalnie myslalmi cie zprowzdzilam, jest nowy proszek do prania dla dzieci w intermarché jak masz kolo siebie, Apla bébé
a jak nie to pozostaje chat - sprawdzony, znajdziesz wszedzie
u mnie dzis 36 i do tego meczy mnie alergia, wiec nie opisuje co przechodze... mam ochote kogos w ***** kopnac zeby mi ulzylo na systemie nerwowym
just : brawo za reakcje! wiem jak to stresuje... :///

jestem jestem
odwiedziłam kilka miejsc, porozmawiałam z dyrektorkami i nie jest tak źle, dam Wam znać jak wszystko będzie pewne, teraz nie chcę zapeszać, ale proszę o kciuki, przydadzą się;-)
Mężuś Rureczki już wraca, i jutro rano będzie, zakupy zrobione, mieszkanie sprzątnięte, wieczorem siebie doprowadzę do porządku i będziemy się witać![]()
Dziewczyny u Was też taka beznadziejna pogoda? U nas w dzień gorąco, a wieczorem leje, wyjść nigdzie nie można![]()