• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Just Rafik by sie tez zakrztusił ale herbatką. To dmuchnęłam mu w usta :-)
Rurka :-) kochana i się doczekałaś . Suuper;-)
Pok najlepszego;*

Mały dostał sliczna bluzeczke i kurteczke . Od znajomej z Francji :-);-)
A teraz sobie śpi ;-):-)

Ostatnia edycja:
To ja też się pochwalę, a co ! :cool: Właśnie wstałam :-p co za uczucie....czuję się jak bym miała 30 parę lat i 45 kg :-D))))))))))

jos - ja to bym się nawet dała w dupę kopnąć żeby móc następnie z tego BASENU skorzystać :-))))))

just - brawo za refleks i zimną krew :tak:

rureczka - trzymam kciuki za wszystko :-)))) Wizualizacje masz zaklepane !!!! Do dzieła :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
mlodamamusia BROŃ CIĘ PANIE BOŻE NIE DMUCHAJ DZIECKU W USTA GDY SIĘ KRZTUSI PICIEM!!! Sorry ,że krzyczę ale w ten sposób możesz zrobić swojemu Rafałkowi wielką krzywdę. Bo wdmu****esz mu to wtedy do płuc. I dziecko może się utopić w kilku łykach picia...Dmucha się dziecku w usta tylko gdy się zaniesie od płaczu.

rurcia żeby u mnie było chociaż ciepło... Non stop pada. Czasem wręcz leje. Ja chce żeby wreszcie była ładna pogoda. A swoją drogą pani magister pewnie szczęśliwa ,że mężuś za niedługo utuli wreszcie ;-)

mlodamamusia BROŃ CIĘ PANIE BOŻE NIE DMUCHAJ DZIECKU W USTA GDY SIĘ KRZTUSI PICIEM!!! Sorry ,że krzyczę ale w ten sposób możesz zrobić swojemu Rafałkowi wielką krzywdę. Bo wdmu****esz mu to wtedy do płuc. I dziecko może się utopić w kilku łykach picia...Dmucha się dziecku w usta tylko gdy się zaniesie od płaczu.

Marcepanek ma racje,żadnego dmuchania,co to za sposoby????:szok: Nawet nie wiedząc wystarczy pomyśleć logicznie...
Młodamamusia poklepać wystarczy albo odwrócić buźką w dół i poklepać.

Ja byłam spalić zwłoki na solarium.Dalej brak mi natchnienia na cokolwiek

asionek : normalnie myslalmi cie zprowzdzilam, jest nowy proszek do prania dla dzieci w intermarché jak masz kolo siebie, Apla bébé
a jak nie to pozostaje chat - sprawdzony, znajdziesz wszedzie :)
u mnie dzis 36 i do tego meczy mnie alergia, wiec nie opisuje co przechodze... mam ochote kogos w ***** kopnac zeby mi ulzylo na systemie nerwowym :)

just : brawo za reakcje! wiem jak to stresuje... :///

hmm gdzies tam jest ten sklep , ale daleko ... ale dzieki :)
u nas ukrop na zewnatrz i nerwica mnie tez bierze .... az sobie klime mala zaupilam dzisiaj , bo malo nie ocipialam z tego goraca :( a jeszcze tyle miechow zostalo :szok:

jestem jestem:-D

odwiedziłam kilka miejsc, porozmawiałam z dyrektorkami i nie jest tak źle, dam Wam znać jak wszystko będzie pewne, teraz nie chcę zapeszać, ale proszę o kciuki, przydadzą się;-)

Mężuś Rureczki już wraca, i jutro rano będzie, zakupy zrobione, mieszkanie sprzątnięte, wieczorem siebie doprowadzę do porządku i będziemy się witać:-D

wow , ale to szybko zlecialo :)
super no i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prace i za male rureczki rzecz jasna :)))

Dziewczyny u Was też taka beznadziejna pogoda? U nas w dzień gorąco, a wieczorem leje, wyjść nigdzie nie można :eek:

to zapraszam do nas tzn. do mnie lub Jos , jeden dzien i ci sie odechce ciepla hehe

reklama
Marcepanek ja to jeszcze z rana zdążę kopytka na balkonie opalić, po południu i wieczorem mogę zapomnieć. Jak małe Marcepanki? grzeczne??

Asionek ja bardzo chętnie się do Was wproszę, najpierw do Ciebie później do Jos, uwielbiam słoneczko i basen też mnie kręci:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry