• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahahaha Kocurrku nie martw się, też miałam zacny apetyt :tak: Mała Czarna wiercipiętka??? :rofl2: nie dała mamie pospać w nocy?

Made koleżanko :happy: jak tam Twoje nóżki? Jak sen?

u nas wszystko dobrze, Remiś śpi sobie przy otwartym balkonie, słoneczko u nas świeci, dzisiaj nawet już oBkurzyłam :-D wstawiłam pranie, wietrzę pościel, zjadłam śniadanie i odpoczywam :-D

no i mam w domu MIESIĘCZNIACZKA :-D

Młoda całuski dla Rafałka ;-)

Karola a tylko z Ninką jedziesz? Oliwka zostaje? :-) fajną macie wycieczkę, my się z tatą wybieramy na Hel tramwajem wodnym jak tata przyjedzie :tak:

reklama
oliwka chyba mi umknęło :sorry: to fajnie, odpoczniecie sobie :))) Ja uwielbiam zdrojowe klimaty :-p, trochę chorowałam i mój misiaczek też, więc pojeździliśmy niegdyś do sanatoriów :))

made a dziękuję :-) Staram się dotrzymać kroku mojej ulubionej koleżance :-p

boogie Czarna ostatnio przechodzi samą siebie - nie tylko piętka, ale i łepek i i wszystkie łapki mi wiercą wszędzie :-D A spać nie daję rady, bo co chwila budzi mnie ból biodra po stronie na której leżę i trzeba się obrócić, a to nie lada wyczyn hahaha :-D:-D

Ostatnia edycja:
just - mogę śmiało tryumfować :-D))))) Obudziłam się tylko trzy razy !!!!! HURRAAA :-))))
Ucałuj tego słodkiego Żuczka z całych sił ode mnie, niech rośnie zdrowo :-D
U nas ze słońcem skąpo, ale i tak jest lepiej niż było ;))) NIE PADA :rofl2:

Kocurek - Ty to sobie umiesz dobrać te koleżanki :-D:-D:-D)))) Przynajmniej wyrzutów sumienia nie masz :)))))) hahhahaaaa

Ostatnia edycja:
Karola to pusto w domu bez szaleństwa dziewczyn, co?:sorry:

Kocurrku :laugh2: Wiercipiętka :laugh2: eee kurcze fajnie jak się tam tak w brzuszku kręci, wiesz, że jest na swoim miejscu :-p a biodra... znam ten ból, ja do 7 miesiąca wolałam spać na wznak, chociaż lekarz mówił, że to uciska mi żołądek i naczynia, ale było najwygodniej, a później już tylko spanie na bokach i teraz z wielką przyjemnością śpię na BRZUCHU :rofl2:

dziewczyny POK ślub bierze 9 lipca :tak: i macie wielkie buziaki od naszej koleżanki

Ostatnia edycja:
ale zwala:-)
to nieswiadomie namieszalam...ostatnio jak z nia pisalam tj 2 czerwca napisala mi ze slubuje za miesiac wiec odebralam ze 2 lipca...

reklama
witam :)

remik, rafik : najlepsze zyczonka na 1 miesiac :))))

oliwka : milego urlopu! rob duzo fotek :)

kocurek : hej zarloku :)

asionek : mozliwe ze caly rok... nie wiem ile az tego dociera do ciebie, ale tu gdzie ja jetsem to jest najbardziej "alergiczny" region w calej FR hehe... pierwszy raz w zyciu mnie zlapalo i pewnie mnie nie pusci do konca wakacji
ps. a powiedz mi ty z mezem mowisz po frankwoemu czy po ang.? bo sobie uswiadomilam wlasnie ze go poznalas w CH a nie tutaj i jetsem bardzo ciekawa :)))))))))))))))))

bylam u ginka na 10h20, weszlam punktualnie do gabinetu co nalezy zapisac w ksiedze rekordow i nieprawdopodobienstw :)
z dzidzia wszystko ok, zabronilam patrzec miedzy nogi :) tylko moj cukier jak zywkle wysoki ale tego sie spodziewalam, teraz juz tylko bedzie szlo w zwyz i w najblizszych tygodniach na 99% przywitam sie oficjalnie z cukrzyca ciazowa i diabetologiem i znow zaczniemy wielka przygode, ktora sie pewnie skonczy moja cukrzyca i wieczna dieta :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry