• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka też bym się wybrała spalić na solarium zwłoki ,ale wciąż pada u mnie aż nie chcę mi się wystawiać nosa z domu i jeszcze to zimno brrrrrrrr:baffled:. Ale za kilka dni wpada do mnie siostra to się zmotywuje :-)
Tobie pewnie brak małej i bijesz się w głowę co robi. Nie dziwie Ci się życzę tylko ,aby szybko zleciało do jej powrotu.
rurka grzeczne choć Nikola ostatnio coś nie chce spać za dnia i marudzi więc podejrzewam zębolki bo jeszcze do tego ślini się jak buldog :-)
Asionek proszę mi się podzielić słonkiem bo ja ciepłolubna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcepanek ja to jeszcze z rana zdążę kopytka na balkonie opalić, po południu i wieczorem mogę zapomnieć. Jak małe Marcepanki? grzeczne??

Asionek ja bardzo chętnie się do Was wproszę, najpierw do Ciebie później do Jos, uwielbiam słoneczko i basen też mnie kręci:-D

ja tez lubie slonko , ale nie az takie i nie takie temperatury , ze i tak sie z domu wyjsc nie da :/

Marcepanek to przesylam slonka duzooooo :)

Młodamamusia od tego jesteśmy żeby Ci pomóc w takich momentach,jesteś młodą mamą,dopiero nabierasz doświadczenia,spokojnie,masz czas:) Całe życie przed Tobą:)
My też nie wiemy wszystkiego:) Uczymy się cały czas

Asiomek a więc jak rano uchylę oko to oślepią mnie promienie słońca? Bo jak nie to składam reklamację ;-)
mlodamamusia na następny raz będziesz wiedziała. Teraz zapewne jesteś zmęczona bo Rafałek ma dopiero miesiąc i z myśleniem jesteś na bakier ,ale jak odsapniesz trochę wszystko przyjdzie łatwiej. Polecam troszkę zagłębić w międzyczasie lekturki o dzieciach. Czasem przydatne porady tam wypisują.

reklama
Dzień dobry :))
Co Wy dziewczynki ? Spać nie możecie ? :-p Ja się wyspałam jak ta lala :)))

młodamamusia -witaj Słoneczko ;-)

Palemka - miło Cię widzieć Kochana :))

rureczka - tylko nie zapomnij teraz o koleżankach :-p:-D))))))

Kocurek ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry