• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos :happy2: robaczku jak tam samopoczucie? :blink:

Asionku woda przez takie upały może się bardziej zatrzymywać, próbuj też spać z lekko podniesionymi, żeby nie tak na płasko, bo to wzmacnia krążenie i przepływ limfy :tak:

reklama
just : hej :) dobrze, a twoje?????????????? wyspalam sie i zaraz sobie zrobie super prysznic spa z moimi osttanimi kosmetykowymi fantami cudenkami :)))) poldek mi tu w uplay spi od 13 do 16h15 a nawet kilka razy 17h20 :) takze spokoj i lenistwo zakrawajce o nude ;)

hahaha Jos powinnaś się cieszyć, że Twoja pupinka daje wypocząć mamusi :-p ale czasem z nudów to wolało by się, żeby jednak coś się działo :-D
ja właśnie chcę uspać Żuczka i zjeść obiad, ale zajączkowi spać się nie bardzo chce, ale pomarudzić zawsze lepiej :tak: mamusia da cyczka, przytuli, pocałuje, pomasuje, a synkowi to odpowiada :-D

just : a ty sie dziwisz zuczkowi? :) nie jets glupiutki, wie co dobre :)
a z drzemek pupineczki to sie ciesze bardzo bardzo bo wiem ze w dmu (inne powietrze, temperature, halas bloku, ulicy) na pewno juz takiego spania nie bedzie, w domu spal 1,5-2h, tutaj 4!!!!! i wiecej! zyc nie umierac :)

Jos a jak on ślicznie zaczyna gugać, tak jak go czasem najdzie, to się uśmiecha, macha rączkami, nóżkami i próbuje gadać :-D no i weź później nie przyjdź do takiego robalka jak płacze, albo wzywa na pomoc :sorry2: trzeba nie mieć serca, albo sama nie wiem kim :sorry2: ja nawet nie umiem teraz tak zasnąć jak sobie drzemkę robimy, bo jak on się tylko poruszy w czasie snu, to ja sprawdzam, czy wszystko dobrze :tak: eee długo to pewnie nie dam rady tak, ale na razie działa :-D

just : slodkie takie guganie :)))) a sen, no coz... po ciazy czetso sie zmienia, ja kiedys palam lepiej, twardziej
dzis jak mlody ma kaszelek to czuwam cala noc, i slysze go mimo woli ;) choc czasem nawet 37 stopni nie ma :))) hihihihihihihihi

hahahaha czyli takie rzeczy są normalne :-D mały gugacz jak ma czystą pupę, jest najedzony, wyspany, to takie historie chce opowiadać, że :szok: i tak jak mówisz nie jest głupi :-D wie co dobre, jak zacznie marudzić i ja wracam, to cisza i spokój i świat wraca do pionu :-D wiesz jak to bywa z pierwszym Maluszkiem, możesz siedzieć i oglądać jak rośnie :-D :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: ale czasem brakuje mi tego, że idę pod prysznic na godzinę i się nie martwię, teraz szczególnie, jak jestem sama, to chciałabym tak wyskoczyć na dłużej, czy jakieś zakupy... ale cóż, można się czasem umyć na raty :-D

Jos hehe mi sie tez nudzi ... z domu nie wylaze za goraco i chopla dostaje powoli :/ a Wiaza tez juz znam na pamiec hehe
fajnie , ze maly tak dobrze spi :)

Jos :happy2: robaczku jak tam samopoczucie? :blink:

Asionku woda przez takie upały może się bardziej zatrzymywać, próbuj też spać z lekko podniesionymi, żeby nie tak na płasko, bo to wzmacnia krążenie i przepływ limfy :tak:

dzieki :) tylko jak na boku te bogi wyzej trzymac ??

kurcze jak tak piszesz o malym to ja juz sie swojego doczekac nie moge !!

reklama
just : racja :) i jesczz emozna lezec i sluchac jak oddycha :))))
a kapac pewnie z emozna sie na raty :)

asionek : mi sie zaraz dobre skonczy, tesc wrocil z pracy o 16h30!!!! wiec koniec z bb i wiazazem, oddam mu kompa po dobroci :) bo on taki uzalezniony jak ja ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry