• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made :-D wyśpij sie poóki możesz :-D ;-)
Kocuurro ;-) bezsenność ?;-):-) :-D
Rurka tylko wiesz jak juz bedziesz biegła na ten dworzec . :-) Uwazaj kochana na Siebie ;*

reklama
Dzień dobry :happy:

oczy SIR Remigiusza Franciszka działają już jak małe radarki :-D w nocy (3.15 dokładnie) zaświeciłam lampkę, żeby oczyścić szanownego doopelek, a jego razić światło zaczęło :tak: i jeszcze się ze mną w pogadanki wdaje :-D a moje oko i umysł w objęciach Morfeusza :-D

co za mądrala :szok::-D

jak samopoczucia koleżanek? :blink: jakieś kawusie mogę zaproponować??? :-D

Ja też w nocy nie spałam. Majkę chyba zębole męczą:-(
U nas leje i leje.
OLIWKA co się stało???
A tal wogóle to przymierza się któraś do testowania? Bo ostatnio jakaś cisza w tym temacie.

proszę o głosy Nivea

jestem kolejna noc z glowy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Asiomek a więc jak rano uchylę oko to oślepią mnie promienie słońca? Bo jak nie to składam reklamację ;-)
.

i jak masz sloneczko ?? :))

Kto śpi ten śpi ... :sorry2:

widze nie tylko ja nie spalam :(
kurcze mam dosc juz wsumie tego niespania ...

Jadę zaraz na dworzec ach ach ach:-D

oj bedzie sie dzialo :)))

Wpadłam na chwilkę ...
pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna :)

hej Palemka :)

Jestem ale wściekła,że aż para mi uszami leci więc zmykam.

co sie stalo ??

hejka :)

olwika : co sie stalo?

asionek : dobrze ze masz klime :)

marcepanek, rurka : zapraszam do siebie :) gwarantuje ze jak otworzycie okno to nie tylko ujrzycie priomienie slonca ale nie bedziecie mogly patrzec na oczy :) zrobimy zaklad jak dlugo bedzie sie wam to podobac :)

milego dnia wszystkim zycze!

hehe Jos no wlasnie :) ja dalam rade jeden sezon , a juz teraz mam dosc ... nawet wczoraj gadalam z moim , ze moze jednak nad ocean sie przeniesiemy ... tez cieplo , ale bez takich hardcorow hhehe
ja siedze jak glupia pod klima i sie nie ruszam :/ mam dosc pocenia sie , a w zasadzie zlewania sie woda i niespania tez mam dosc
to sobie pomarudzilam hehe

Kocurek ty chyba kiedys pisalas , ze uzywasz balsamu przeciw ceulitowi ??mam w domu jeszcze z Pl Eveline 3D ten chlodzacy , w zime nie dawalam rady nim sie smarowac , bo yslalam , ze zamarzne i teraz tak sobie mysle , ze wsumie na te upaly by byl rewelka i do tego moze troche bym te nogi polepszyla , bo jest coraz gorzej :/
mam wrazenie , ze to bardizej woda sie zatrzymuje , bo chyba nikomu w tak szybkim tempie nie robi sie tyle tego badziewia ...
napisz mi czy uzywsz czegos i czego no i jak efekty :)

reklama
asionek : hej :)
skrobnij cos na pw, zarzuc jakis kosmetykowy temat czy cuuus bo mi sie diabelnie nudzi :)
przegladam wizaz.pl ale juz prawie znam go na pamiec ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry