• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Niestety strasznie pusto,coraz mniej nas tu zagląda.Aż się nie chce pisać bo przeważnie echo odpowiada... :(

hej kobietki-ja melduję sie w dwupaku, u nas pogoda nawet fajna ale czasami też za duszno-ogólnie zgaga i skurcze wróciły, ja mam już wszystko praktycznie gotowe na narodziny małej, torba do szpitala też praktycznie gotowa, korzystam z zachcianek jedzeniowych bo jak przyjdzie mi karmić piersią to już sobie nie poużywam;), pozdrawiam serdecznie

hej Paulina :-)
TY to już praktycznie rodzić możesz :-) gdzie będziesz rodzić? trzymam za Was kciukasy:-) powodzonka.

a ciężko ;-) mało wygodnie, ręce i czasem stopy trochę puchną ale dam radę! szyjka ma 2 cm ;-) w pt odstawiam leki i obadamy co to będzie. może być tak, że akcja pójdzie szybko, a mogę chodzić i chodzić. nie wiadomo jak moj organizm zareaguje. mała czuję, że ma coraz mniej miejsca ;-)

oj moja mała też się rozpycha a miejsca brak...a z tym odstawieniem leków to różnie bywa-możesz jeszcze długo pochodzić;) czego osobiście nie życzę;), mam nadzieję że wszystko będzie jednak oki

w razie W to moja gin planuje mnie wysłać do szpitala w ostatnim tyg. lipca, mam mieć planowaną cesarkę-choć nie chciałabym, ale normalnie rodzić mam zakaz :crazy: no więc aby do ostatniego tyg lipca wytrzymać ;-)
a jakie imię wybraliscie? czy się jeszcze zastanawiacie?

reklama
Dobry wieczor;-)

Rafik to głodomor. Jadł o 19stej i myslalam sobie ze po kąpaniu poje i pojdzie spać to ja zrobi cooś dla siebie i wlosy zafarbuje:-D. A ty cwaniaczek mały nie spał tylko lezał ze smokkiem w buzi i ogladal świat:-D az do tej pory :-D teraz znowu pojadł i zasnął:-D

DSC00103.jpgNIE MA TO JAK SEN NA CYCACH;-)
DSC00097.jpgŚMIESZEK :-D
DSC00095.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry