• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam was

dawno mnie nie było tu.

josephine ;***
syneczki nie wiedziałam że Ty tu piszesz... a na Fb ze mną gadać nie chcesz babo ty.

Pozdrawiam was wszystkie które mnie pamietają!! ;)

UWAGA UWAGA: poldus dzis pierwszy raz zrobil siusiu do nocniczka, 2min przed odjazdem taty :)
na dodatek w szoku jetsem, bo od 4 dni zalozylismy mu na nowo pieluche bo sie denerxowal, a tu taka niepsodzianka!! mam nadzieje ze teraz powoli bedzie tak wolal sam na nocnik i powoli to ogarniemy ;) bo za 2m-ce przedszkole czas zaczac :)
BRAWO DLA SMYKA!!! :-)

reklama
Kiniuś Ty tutaj? Byś Ty wiedziała jak ja często na fb jestem :-( na nic czasu nie ma albo rano albo wieczorem. No ale nic mamy bb :-D

Kiniuś Ty tutaj? Byś Ty wiedziała jak ja często na fb jestem
unhappy.gif
na nic czasu nie ma albo rano albo wieczorem. No ale nic mamy bb
laugh.gif
pipko ty nie masz czasu na nic a tu piszesz! w dupe ci dam no! :///
ja taka steskniona co u was... jak chlopcy a ty nic... i tu smarujesz widze dużo. ojjjjj :(
całuje i odezwij sie czasem do mnie na FB bo ja tu na bb już nie bywam. wiesz dobrze........

Dużo? ciotko jedna mówiłam że w weekend jestem w domu a więc weekendowo wpadłam i 2 posty na dzień napisałam, teraz jestem po pracy chwila relaksu więc zdaje relację z wizyty.

Chłopcy w jak najlepszym porządku. Pomimo tego że wakacje oboje chodzą w do przedszkola w dalszym ciągu odbierani są po obiadku koło 12 czyli sens w tym taki by się nie odzwyczaili do września a dwa to kontakt z dziećmi z grupy z którymi bardzo się zakumplowali przez ten rok.
Oli od wrzesnia do zerówki niestety jest już tym rocznikiem który musi iść rok wczesniej. Z tego też względu zapisałam go do zerówki w przedszkolu a niech ma jeszcze odrobine z tego uszczuplonego dzieciństwa.

Jos super, buziaczki dla Poldusia :))

Made, Kocurek, Just, Młoda, Agapa, Serg, Wiolka, Oliwka, Ewula??

Dziewczyny, czy któraś z Was ma kontakt z POK? już tak dawno jej nie było:-(

reklama
A ja konsumuję lubieżnie bób :zawstydzona/y: znowu będę płakać, ale co mi tam...źrenice też od czasu do czasu należy oczyścić :-))

jos - no to galancie :))))) BRAWO dla Poldusia, teraz to już będzie z górki :-D)))) do nocniczka :-p

rureczka - też ostatnio myślałam o pok :((( Niestety ja nie mam z Nią żadnego kontaktu. Ale mam nadzieję, że wszystko u Niej dobrze, że pracę dostała, że z narzeczonym w porządku i może fasoleczka kiełkuje ? A właściwie to przecież pok jakoś teraz miała ślub brać...hmmm

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry