• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie poniedzialkowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tam u Was??
Widzę ze co niektorzy nie wyspani. Podobno to normalne :)
Jestesmy po wizycie u naszej pani doktor. Wszystko dobrze maluszek ma 8,1 cm, przezierność karku prawidłowa i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niestety nie jest chetne pokazac kim jest :) ale 30 lipca mamy kolejna wizyte wiec moze wtedy sie dzidzia pokaze w całej krasie.

Dzień dobry po deszczowym weekendzie :-)
Byliśmy w Sławie, w naszym ulubionym pensjonacie nad jeziorem - spontaniczny i nieplanowany wypad :-) Cały czas lało (no..praawie), była rybka, spacerki i młode, zupełnie oswojone szaro-futerkowe łabędzie, których oczywiście nie powinnam karmić :-D

WISIENKO - MOJE OGROMNE GRATULACJE I DUUUUUUŻO ZDRÓWKA DLA EMILKI :))))))))))))))))))))))))) WRACAJ SZYBKO !!!!!

boogie dziękuję za info !!! :-):-)

Kocurek- widzę Cię wiec weszłam -czy Ty umiesz wstawić fotkę jak Ci wyślę mms'a?? mam fotkę Emilki ,ale ja ciemna masa komputerowa i nie umiem wstawiać:-p

Oliwka- zaraz bedzie :)

Kocurek-poszła fotka:)))))

ja się popłakałam jak mi Wisieńka przysłała-to chwilę po cc...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry