• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mloda no wysypka tak szybko nie zejdzie chyba ... fajnie , ze prezenty dostaliscie :)

Mamusia tak chyba najlepiej , nie starac sie i samo przyjdzie :)
fajnie , ze masz pracke !!! zazdroszcze :)

Pysia nie ma za co :)

hejka dla reszty :))

Cześć dziewczynki.
Wisienka ogromne grautulacje i czekamy aż nas zapoznasz z Emilką :*

jestem po usg maluch fikał;) jest śliczny i zdrowy

Ja musze zrobic dodatkowe badania bo po cytologii lekarz podejrzewa chlamydie;( troszku sie tym martwie ale mam nadzieje ze sie nie potwierdzi

trzymam kciuki za Libby i Wisienkę
A co to za choroba bo pierwszy raz o niej słyszę?
Fajnie że Kruszynka taka ruchliwa:-)

Dziewczyny powiedcie mi czy mały mogłby dostac wysypki z pampersów.
Od urodzenia miała pampersy DADA a dzisiaj założyłam mu rano jednego pampersa PAMPERS .
Może dostać wysypki jak najbardziej.

Dziewczyny jak ja się źle czuję:-(
Kochana to się kuruj i wygrzej w ciepłym łóżeczku :)

Dzień dobry :-D

Wisienko serdecznie gratuluję :happy: teraz będziesz miała już swoją Księżniczkę :tak: wszystkiego dobrego Wam życzymy, wracaj do sił szybko :-)

A teraz muszę się pochwalić swoim osiągnięciem :-D SAMA WYKĄPAŁAM MOJEGO ŻUCZKA :tak::tak::tak:

kurka w pierwszej chwili czułam strach, ale jak już zamoczyłam Remikową pupę w wodzie to już stwierdziłam, że dam radę :szok::rofl2: Remik nie mógł się dziś ululać :no: co go pokarmiłam, to strzelił kupkę i się rozbudzał, więc coś musiałam wymyślić, bo robił się maruudny, a ja muszę jakiś obiad sobie zrobić :blink:

widzę, że niedziela trochę aktywniejsza, bo pogoda nie bardzo chyba w naszym kraju dopisuje, ale u nas trochę słoneczko wyszło, Remika wystawiłam na balkon, niech się chłopczyk dotleni :happy:
a ja zabieram się za jakiś obiad :tak:

hejka

wisienka : pisalam na wystaranych ale i tutaj, jeszcze raz :
OGROMNE GRATULACJE!!!! CZEKAMY NA FOTKI KSIEZNICZKI :))))

mama : bardzo fajnie masz rozlozony tydzien pracy, taki rodzinno-harmonijny :)
i wtakim razie zycze spektakularnej wpadki :)))))

just : widzisz ze powoli wszystko da sie ogarnac :)

oliwka: co tam w weekend slychac u was?

ja bylam na domowej wyprzedazy tzw. oproznianie strychu i znalazlam dla poldusia kilka skarbow : zabawek, ksiazek skarbonke franklina, bajki na dvd za przyslowiowy grosik :)
a tak to upal, wiec dopiero za 10min ruszamy z mlodym do basenu :)
milego wieczorku wszystkim zycze !!!!!

reklama
Padam . Drzemki po 20 - 30 min i to tylko na mojej klatce piersiowej . Padam dziewczyny . Nie mam siły.:-( . On cały czas płacze a ja bezradna nie wiem jak mu pomóc:-(:-(:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry