• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u WISIEŃKI skurcze sie wyciszyły
c003.gif
c003.gif
c003.gif
:wściekła/y:

sie biedna umęczy!!!

Libby- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kurcze biedna sie nameczy :(
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za szybko akcje !!

Agapa najwazniejsze , ze sie dobrze czujesz :)
wspolczuje wypadku meza :( oby z palcem szybko bylo ok !!

Syneczki fajnie , ze chlopaki zadowolone :)

ja dzisiaj jestem wrak :/ spie co chwile , nie mam na nic sily ... te upaly mnie wykoncza

reklama
Asionek,my przez pogodę siedzimy 2 dzień w domu:( Pada co chwile.
Byłam na solarium

jestem po usg maluch fikał;) jest śliczny i zdrowy

Ja musze zrobic dodatkowe badania bo po cytologii lekarz podejrzewa chlamydie;( troszku sie tym martwie ale mam nadzieje ze sie nie potwierdzi

trzymam kciuki za Libby i Wisienkę

Dziewczyny powiedcie mi czy mały mogłby dostac wysypki z pampersów.
Od urodzenia miała pampersy DADA a dzisiaj założyłam mu rano jednego pampersa PAMPERS .

hej
wpadlam na chwile przed kolacja

wisienka : &&& za szybki i lekki porod!!!! :) czekamy na emilke :)))

mama : skrobnelabys cosik co u ciebie!!! nie wiedzialam, ze zaczelas prace!!!!

oliwka : torebka siwetna, i cena tez :)

u nas weekend bardzo rodzinny, spacerski, park zabaw, karuzela i basen
milego wieczoru wszystkim zycze :)

młodamamusia jak najbardziej, dziecko może dostać wysypki po wszystkim jeżeli tylko skórka się źle czuje. Moje chłopaki mogły używać tylko i wyłącznie pieluch Pampersa z kolei brata córka każdych innych prócz Pampersa, w dodatku nie tolerowała chusteczek nawilżonych jedno przetarcie i czerwień z krostkami a jako dopełnienie moje młodsze dziecie mogło używać do roku tylko kosmetyków Emolium, po innych wyglądało jak landrynka pomimo że nie ma atopowej skóry. I weź bądź tu mądrym, kupisz często sporo kasy wydasz po czym okaże się ze jeszcze biedaczek źle reaguje i najgorsze że choć byś chciała nie możesz za bardzo pomóc a czekać aż przejdzie przemywając skórkę ciepłą przegotowaną wodą (może być z dodatkiem szarego mydła choc nie polecam osobiście).

Jos bawcie sie dobrze :) smacznego !!

Oliwka kurcze oby slonko wyszlo w koncu !!

jestem po usg maluch fikał;) jest śliczny i zdrowy

Ja musze zrobic dodatkowe badania bo po cytologii lekarz podejrzewa chlamydie;( troszku sie tym martwie ale mam nadzieje ze sie nie potwierdzi

trzymam kciuki za Libby i Wisienkę

najwazniejsze , ze dzidzius zdrowy :)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za wyniki badan !!!

Dziewczyny powiedcie mi czy mały mogłby dostac wysypki z pampersów.
Od urodzenia miała pampersy DADA a dzisiaj założyłam mu rano jednego pampersa PAMPERS .

z tego co czytalam to niestety mogl dostac od papmkow uczulenia ...

hej ja znów tylko na chwilkę;)

Młoda-jak najbardziej Rafik może mieć uczulenie od pampka-ja dla Danielka używałam głównie Huggies-raz dla oszczędności kupiliśmy Dada- i go wysypało...podobnie było z chusteczkami nawilżającymi.
niestety czasami trzeba trochę potestować rzeczy dla maleństwa;), my obecnie używamy pieluch na nockę z lidla-touroujs? są fajne a trochę tańsze niż huggies-pozdrawiam i mam nadzieję że małemu szybko zniknie wysypka-smaruj sudocremem-też pomaga na takie podrażnienia

Młodamamusia to od zmiany a nie rodzaju,skoro używałaś takich od początku a było dobrze (co mnie szokuje) i zmieniłaś to dostał wysypki,skóra delikatna i wrażliwa na zmiany.
Zejdzie,przemywaj go letnią wodą z delikatnym mydłem:) I wietrz:)

Jos,właśnie o Tobie myślałam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry