• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki
ja tylko na chwilkę

Wisieńka-trzymam kciuki mocno za ciebie i Emilkę

aha i proszę o trzymanie kciuków za Libby-zasłabła dzisiaj i upadła na brzuszek-pojechali właśnie na ip-a ma dopiero termin tak jak ja

pozdrawiam

Oliwka-a ile mogę spytać, taka torebka?

reklama
Libby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Torebka 429zł pierwotnie,przeceniona na 299zł a ja kupiłam jeszcze 10% taniej:)
Mięciutka skórka:))))

Dzień dobry Dziewczyny ;-)
Nie da się przeoczyć faktu iż jedna z forumowiczek ma dziś swój wielki dzień :-) i ja się dołączam do życzeń pomyślnego i szybkiego porodu :-)

Na dworze szaro, buro, deszczowo. Całą noc we Wrześni padało kałuże stoją dla chłopaków raj tylko że ciężko z nich korzystać jak w dalszym ciągu leje. Wzieliśmy zatem sprawy w swoje ręce z P i śmigamy do kina na Auta 2. Z ledwością załapaliśmy się na seans w dniu dzisiejszym, ludzie szaleją, miejsca rezerwują :szok::-D;-)
Oliwierek przygodę z kinem ma już za sobą ( Delfin Plum z grupą przedszkolną ) zastanawiam się tylko jak nam szalony 3 latek wysiedzi niemal 2 godziny :-) pomimo tego ze jest wielkim fanem Zygzaka :tak:

To ja zmykam kobietki miłego południa i popołudnia buziaki dla Waszych maluszków ;-)

Syneczki moja Ninka świetnie wytrzymuje w kinie,od roku chodzimy z nią co jakiś czas i jest ok:)

a my na razie chodzimy z Danielkiem na seanse w multikinie-w weekendy na poranki dla maluchów i wytrzymuje bez problemu tą godzinkę-może po 3 urodzinach wybierzemy się na prawdziwy film;)

witam
wisienka za szybki porod &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
libby oby wszystko bylo ok.... kochana ty juz w sumie tez mozesz rodzic....
bede zagladac co jakis czas i czekac na wiesci.
milego weekendu

reklama
witaj serge:-)
jak sie czujesz?
jak narazie plany sa takie ze przylatujemy do Anglii 4 sierpnia a wracamy okolo 18 do Polski... mozemy sie umowic jak bede juz na miejscu bo rodzice maja internet.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry