• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wow chyba pierwszy raz 2 jestem heheh

hej Mloda :))) pospalas ?? :))

wiadomość od WISIEŃKI:

JESTEM w szpitalu na przedporodowym.od 24.00 skurcze co 6 min ale krótko twrają.Emilka sie nie ruszała i pojechalismy na IP. rozwarcie tylko na 2 cm ,czop odszedł i krwawienie mam z szyjki.Bóle brzuszno-krzyżowe.Tętno małej ok.
na ktg skurcze skaczą.
trzymajcie kciuki!.

tak więc &&&&&&&&&&&&&&&& i ciepłe myśli mile widziane :)
pozdrawiam Was babolki :))

czesc Mamusia :)))
dzieki za info !!
Wisienka trzymaj sie ! w miare bezbolesnego , szybkiego porodu zycze !! :)
czekamy na ciebie i Emilke :)

reklama
następna wiadomość od WISIEŃKI

rozwarcie na 3cm i stoi..skurcze co 5 min.narazie jest do wytrzymania tylko spiaca jestem a przy takich skurczach nie da sie spać...

Asionek,Agapa,Młoda- witajcie :))

ja śmigam do pracy-jak dostane info od Wisieńki to przekaże po 13 jak wrócę..ale Wy &&&&&&& nie puszczajcie-niech szybko i sprawnie pójdzie!!

następna wiadomość od WISIEŃKI

rozwarcie na 3cm i stoi..skurcze co 5 min.narazie jest do wytrzymania tylko spiaca jestem a przy takich skurczach nie da sie spać...

Asionek,Agapa,Młoda- witajcie :))

ja śmigam do pracy-jak dostane info od Wisieńki to przekaże po 13 jak wrócę..ale Wy &&&&&&& nie puszczajcie-niech szybko i sprawnie pójdzie!!

Dzięki za informacje. pozdrów Wisienkę od nas. Kciuki cały czas zaciśnięte

Dzień dobry:)
U mnie nastrój całkiem niezły:)
Po wczorajszych zakupach i przytulankach z mężem:)
Leżę w łóżku i czekam aż mi kawusia z nieba spadnie:)
Wisieńka &&&&&&&&&&& Kochanieńka za szybki i lekki poród:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziaczki :-)

O kurczę, Wisieńka na porodówce? :szok: Kochana, trzymam kciuki !!! :laugh2: szybkiego porodu, mało bólu i duuużej szerokości :tak: :-)

Oliwka
, no to nastroje niczego sobie ;-) Torebeczka super! :-)

U nas zapowiada się ładny dzień :tak: Słonko i ciepło, G. póki co w pracy, ale jeszcze tylko 2 godzinki, bo to nadgodziny są ;-) A ja się obijam... :-) :rofl2:

Bo w Polsce i w UK zawsze na odwrót :sorry: Jak u nas pada - u Was pięknie... A później się zmienia ;-)

Tigusia na leżaczku ;-) Znalazła sobie nową pozycję do spania :-)

tiga.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry