rruurrkkaa
Mama Misiatków
a Wy gdzie??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
:-)

Aż tak się nie stresuj tą wagą. Ja swoją Maję w upalne lato nie dopajałam niczym tylko co chwila był cyco. Zresztą ona i Natalka to przez pełne 6 m-cy na samym cycu. Dla mnie to podstawa, ale są różne opinie na ten temat. Jak masz pokarm, a widzę że masz, to nie żałuj mu cycka i dawaj na zawołanie, wiem że to b. uciążliwe czasem, ale twoim pokarmem najlepiej się najje i napije. Ja czasem nie mogłam nic zrobić bo Maja przy cycku non stop. To jest tylko moje zdanie, ale zrobisz jak uważasz:-( wróciłam z przychodni....
Remik za mało przybrał na wadzeteraz waży 3570, a jak wychodziliśmy ze szpitala ważył 3170, więc tylko 400gram przybrał, jest takim chudzikiem, ale przecież pokarm mi się wylewa z cyczków, jak zasypia przy cyczku, to po buzi mu cieknie czasem
a tu taka wiadomość...
kurka wodna![]()
mam go karmić na jego każde zawołanie, nie dopajać wodą mimo, że było tak gorąco, a leżąc przy cyczku nabawił się potówek na buźce i weź tu bądź mądry i pisz wiersze![]()

Oj napisałam na samej górze tak się przejęłam. W każdym razie & zaciśnietę i czekamy na info:-)wiadomość od WISIEŃKI:
JESTEM w szpitalu na przedporodowym.od 24.00 skurcze co 6 min ale krótko twrają.Emilka sie nie ruszała i pojechalismy na IP. rozwarcie tylko na 2 cm ,czop odszedł i krwawienie mam z szyjki.Bóle brzuszno-krzyżowe.Tętno małej ok.
na ktg skurcze skaczą.
trzymajcie kciuki!.
tak więc &&&&&&&&&&&&&&&& i ciepłe myśli mile widziane
pozdrawiam Was babolki)