• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam nadzieje ze to z PAMPERSÓW.

nie mam najlepszego humoru
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

uciekam spać:*
karaluchy !;*

reklama
Asionek służbę zdrowia mam na szczęście w domu, dostalam antybiotyk, syrop, tabletki na gardło i mam nadzieję, że pomoże, bo na środę muszę być zdrowa:-D

Asionek służbę zdrowia mam na szczęście w domu, dostalam antybiotyk, syrop, tabletki na gardło i mam nadzieję, że pomoże, bo na środę muszę być zdrowa:-D

a no to super :) teraz sie kuruj i bedzie dobrze :)))

dziś o 3.30 nad ranem po próbie porodu sn jednak przez cc przyszła na świat Emilka naszej Wisieńki.
waga 3050g i 53cm..:))

Wisienka kochana gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witamy na swiecie Emilke !!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
super wiescie :)

WISIEŃKA GRATULUJE KOCHANA !!
WRACAJ SZYBKO DO SIEBIE I CZEKAMY NA FOTKI EMILKI ;**:-);-)

Witam sie w pochmuro deszczową niedziele ...

Wysypka dalej małemu nie zeszła :-(

Wczoraj wpadła rodzinka na odwiedziny i Rafałek znowu dostał prezenciki :-)
Ale jakie śliczne . :-);-) i grzechotke z fisher price:-);-)
Aaa no i ja tez dostałam prezencik :-) Czerwone winko:-D

Ostatnia edycja:
Jos- ja pracuję od 18 czerwca-1 lub 2 soboty w m-cu i od poniedz.do środy jako kosmetyczka :))jestem zachwycona bo w końcu komuś nie przeszkadza,ze mam dzieci!
poza tym już się nie staramy-może wpadke zaliczę...

Syneczki-Ty od drugiej str.Poznania-jezdziłam przez Wrzesnie do Konina jak pracowałam jako przedst.handl.na kosmetykach.
ja mieszkam jadąc na Szamotuły więc z drugiej str Poznania:))gratuluję slicznych synków!!

pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki i te po porodach-Just i Młodą:)))i te co sie starają :))

smacznej kawki porannej:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry