Asionek31
Fanka BB :)
Serge dobrze , ze sprawdzila polozna co i jak , lez duzo
napewno bedzie dobrze !!
widze zakupy udane
ja tez nie nosze okularow... jeszcze zaden okulista mi nie potrafil dbrac i ja gorzej widze w jak bez :/ zreszta wada moja nie pogarsza sie od lat , a juz w pierwszych klasach podtawowki kazali mi nosic bryle
jakbym sie posluchala to juz wogole bym pewnie bez nic nie widziala , a tak miesien pracuje i widze ok
ale isc musze , bo sie boje zeby cos mi sie nie stalo podczas parcia :/
gratuluje kopniaka
)
mowi sie , ze na lewo to na chlopaka ?? u mnie by sie sprawdzilo , bo maly nawet teraz to prawie zawsze po lewej kopie
Jos dzieki za info bede musiala sie dowiedziec
ty spalas do 13 ponad , a ja niby wstalam rano , ale sie pozniej polozylam , bo mi leb lecial i tez wstalam po 13
)
Oliwka a ty co tak sprzatasz
)
widze zakupy udane
ja tez nie nosze okularow... jeszcze zaden okulista mi nie potrafil dbrac i ja gorzej widze w jak bez :/ zreszta wada moja nie pogarsza sie od lat , a juz w pierwszych klasach podtawowki kazali mi nosic bryle
jakbym sie posluchala to juz wogole bym pewnie bez nic nie widziala , a tak miesien pracuje i widze ok
ale isc musze , bo sie boje zeby cos mi sie nie stalo podczas parcia :/
gratuluje kopniaka
mowi sie , ze na lewo to na chlopaka ?? u mnie by sie sprawdzilo , bo maly nawet teraz to prawie zawsze po lewej kopie
Jos dzieki za info bede musiala sie dowiedziec
ty spalas do 13 ponad , a ja niby wstalam rano , ale sie pozniej polozylam , bo mi leb lecial i tez wstalam po 13
Oliwka a ty co tak sprzatasz

zdążyłam się spocić
oddzielnie kółka oddzielnie gondola, ale jednocześnie, wyszliśmy z domu, super... Remek zasnął, ja stwierdziłam,że możemy się trochę wypuścić w teren, moje samodzielne pierwsze wyjście
CIŚNIENIE JUŻ PODNIESIONE, a Remiś po prostu mały wyjec
jak dotarliśmy do ławki, ja znów spocona, jeszcze cyczka nie zdążyłam obnażyć Remek już się denerwował, płakał, a ja walczyłam z guzikami....
jeszcze sekunda i bym coś jej powiedziała...