• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola jesteś Robaczku :happy: co tak sprzątałaś??? Remek chyba moje nerwy sprawdzał i jeszcze ten stres, że sama muszę sobie to jakoś ogarnąć, że nie ma w pobliżu taty z samochodem i nie mogę go na spokojnie nakarmić :szok:

Just a to mały aparat z Remika .;-) Rafik tez tak robi :-);-)
Kiedy tato wraca?
Asionek farbowałam na czarny brąz. ;-)

MADE ! jak Ci się sprawdził "Katarek " ?

just : sie nie wstydaj, bo nie me sensu, bo nerwy to ci jeszcze nie raz puszcza i to ostro :)
mnie te przeboje wcale nie zaskoczyly, powiedzialabym nawet : klasyka :)

dzis wieczor : pierwsza kupka do nocniczka :)))))))))))

Młoda dzisiaj mama z przyjacielem na dwa dni przyjeżdżają, a tata wraca w niedzielę rano, bo będzie nocnym autobusem jechał :tak:

Jos czyli ten "miód" powoli się w majtkach nie pojawia :-D BRAWO dla Pupinki Leopoldynki!!!! :rofl2:
eee jeszcze się wstydam, bo nie mogę narzekać na Remika, jest bardzo grzecznym dzieckiem, jak ma sucho, jest najedzony i ma humorek, to dziecka można powiedzieć prawie nie ma :sorry: a dzisiaj chyba pogoda go męczyła, mnie męczył lekki ból głowy i do tego parna pogoda :eek:

Ostatnia edycja:
Just no to masz ruch w domu:-D . ;-);-):-)
Jos gratuluje kupki ;-):-)
Jakie plany na rocznice?;-)

kochane uciakam troszke pospać;-):-)

Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
Hej babeczki. Nie nadrobię was choćbym bardzo chciała. Wpadłam się pochwalić, że dzisiaj obroniłam licencjat na 4,5!! Idę dalej świętować z mężem!

dzieki :)

krolowa : hej :) gratki!!!!

mloda : jakie plany? telefoniczna rozmowa miedzynarodowa na koszt firmy ;-):-)
F. w niedziele wieczorem leci do nowegpo jorku i wraca dopiero w czwartek, laduje o 6 rano, o 9 wsiada w pociag i w poludnie bedzie u nas :) odbijemy sobie w piatek wieczorem (kolacja) lub weekend nad morzem :)

Just jak juz Jos napisala nie ma co sie wstydzic jeszcze nie raz ci nerwy puszcza jak kazdej znas :)

Mloda i jak kolorek ?? pewnie fajny :)

Hej babeczki. Nie nadrobię was choćbym bardzo chciała. Wpadłam się pochwalić, że dzisiaj obroniłam licencjat na 4,5!! Idę dalej świętować z mężem!

gratulacje !! milego swietowania :))

reklama
PIERWSZA :szok::szok::szok::szok::cool::cool::cool::cool::cool2::cool2::cool:

co to ma być dziewczyny ?!?!? frekwencja nam spada !:-)

jos no napewno sobie odbjecie:-);-)
ASionek kolorek wyszedł czarny. I gdzie niegdzie jest brąz :-)

Normalnie pogoda się robi :-D
Musze lecieć dzisiaj do biura pozałatwiać :-D
Wiecie krótkie spodenki :-D oko pomalowane i mamuśka moze śmigać z synkiem :-D:-) A co !:-D;-)

A więc ;-) :

Kocurku ;-) Co tam jak tam :-D praca na budowie idzie pełną para? ;-) POgłaskaj mieszkanko Małej Czarnej :-)
Made a ty kochana znowu się lansujesz ?;-) no no :-D pogłaskaj brzuszek i ucałuj dzieciaczki;-)
Rurka A ty gdzie się podziewasz ? :-D dalej się witasz z mężem ? ;-):-)
Sergi kochana uwazaj na siebie . Odpoczywaj ile się da !;* Gratulacje kopniaka :-):-):-). Pogłaskaj brzuszek;-)
Wiolka dobrze ze jesteś . ;-) co tam ?;-) ucałuj Iwusie :-);-)
Oliwka jak Oliwia z mamą . Kiedy wraca? ucałuj NInke :-)
Balbinka gdzie sie podziewasz ? Zajrzyj do nas :-)
Ewula jak się czujesz? Nudności dały Ci spokój ? :-)
Pysia jak tam kochana?;-)
Jos ucałuj poldusia i pogłaskkaj brzusio ;-)
Marcepanek jak dzieciaczki ?;-)
LiL jak tam jak Maciuś ?
Just jak tam Remik ? Jak nocka pospałaś ?;-)
Asionek jak się dzisiaj czujemy? ;-)

NO to tyle:-D:-D
Ale się rozpisałam ;-)
Wybaczcie;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry