• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczynki. Ja wczoraj przyłapałam swój brzuszek na falowaniu:-D:-D:-D Dziś do gina i pewnie usg. Muszę też sobie kupić strój do kąpieli dla ciężarówek bo ten co mam to jest już za mały.:confused:

Cześć i czołeeem :-D

nocka rewelacyjna :-D
Młody jak zasnął przed 20 to obudził i o 5 RANO :-D:-D
Normalnie kochane dziecko;*

Dzisiaj szczepienie . Zobaczymy jak to będzie;-)

A i jeszcze dodam ze moja twarz do chodzi do formy:-D

Kocurek wita ze śniadanka w pensjonacie nad jeziorem :-):-):-)

Wzięłam lapka, bo tu na dole internet daje radę... popijam kawusię - żyć nie umierać :)))))))))))))))))))))

Dziękuję za pamięć - made, oliwka, mlodamamusia :*** i boooogie :-D

A jos wybaczy sklerozę w kwestii wyrzeczeń..???? :sorry2:
Ja, tak jak made, nie nadaję się do innych wątków i mam zamiar tu być po wsze czasy !! :-D:-D

libby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się dzielnie !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kocie:)))))))))))
Jak tam jeziorko?
Komu ciasteczko?Z czekoladą,bardzooooooooooooooo dietetyczne:)))))))) :-D

oliwka To najpiękniejsze miejsce w granicach 200km od Wrocka :tak: Nasze ulubione od lat - lubuska kraina pięciuset jezior, a Jezioro Sławskie jest wieeeelkie. Do pensjonatu/hotelu należy molo, na które wychodzi się bezpośrednio z restauracji :rofl2: We wtorek leżakowałam na tym pomoście parę godzin i już nie jestem arystokratycznie mlecznobiała ;)))))))) Szkoda, że pogoda się popsuła i non stop leje, ale i tak jest bossssko :-)

pysia cieszę się z pozytywnych badań :tak::-) Ostatnia prosta już !!

Ostatnia edycja:
pysiu przyjechaliśmy z Kamilem w poniedziałek późnym popołudniem, jutro wieczorkiem dołączy G. i będziemy do niedzieli :)))) Właśnie konfiguruję tel. z tym nowym lapkiem i spróbuję coś przesłać...

Ajjjj... coś mi z tego lapka nie chcą się wgrywać zdjęcia grrr.... potem popróbuję jeszcze. Tymczasem życzę miłego dnia i zamelduję się wieczorkiem lub rano :))))))))))))))))) BUZIAKI !!!!

reklama
Jesteśmy :-D

Juz po szczepieniu :-)
dzielny synek . Tylko troszke zapłakał:-)
Waży 5100 g :-);-) i 61 cm
Za 6tyg znowu szczepienie:-)

Siedze i czekam az mi sie kukurydze ugotuje :-D ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry