• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny. Wszystko wyciszylo sie. Rozwarcie nadal na 4 cm. Skurcze byly z krzyza, nieregularne, za slabe podobno i bardzo bolesne. Ja chyba jakas nie do rodzenia jestem. Oxy nie dostane, bo na tescie moje cisnienie skoczylo do 220/140, a tym samym tetno malego. Udalo sie wyciszyc i chyba przez to wyciszanie cala akcja wziela w leb. Powaznie mysle o cesarce, ale wg. lekarza malemu nic nie grozi, mamy jeszcze czas, no i ze dam rade i zebysmy poczekali na naturalny rozwoj akcji. Psychicznie wysiadam. Na sali tylko ja sie nie zmieniam. Jestem jak staly wystroj pomieszczenia polaczony z informacja, bo nawet wiem co bedzie w sobote na obiad czy kto kiedy ma zmiane lub urlop.

&&&&&&& za szybkie rozwiązanie

Jos,hej,mam rękę na pulsie,w piątek torta zamawiam:)

reklama
Młodamamusia,ja kocham psy i pozwalam liznąć Ninkę ale niemowlaczka?????Przecież pies się liże...w różnych miejscach:(((BLEEE

Wyglądasz dobrze,nie panikuj:)

Oliwka tak to wygląda. Ale nie polizała.

Dziewczyny frekwencja nam maleje no ;/
Wychodzić!!!

Made
Kocurek
Sergi
Rurka
Mamita
Pysia
Ewula
Balbinka
Jos
LIL
Wiolka
Asionek
Paulina
kochana jak się czujesz? Jak mała ?;-)

Ostatnia edycja:
Nie tylko tam,w wielu krajach tak jest,tylko powody różne bywają...dziecko spoza małżeństwa,płeć nie taka... :(((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry