• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie :)))

Ja już po wizycie, wszystko w porządeczku, szyjka łabędzia, trzyma mocno, dzidziuś się wierci, wyniki w miarę, tzn. mocz OK, morfologia średnio, skierował mnie na badanie osocza...hmmm...
Na razie się nie przejmuję :)))

młodamamusia - Rafałek przesłodycz, dawaj wyściskam :*:*:* :-D))) A i Ty niezła laseczka po tym porodzie :cool2: Wróciłaś już do swojej wagi ??? Pazury rewelacja. Zadbane i kolorek taki pod kolor :-p Lansiarko Ty !!! :-))))

Olivka - uważam, że pysia nie chciała Cię urazić. Według mnie to lekka nadinterpretacja. Poza tym dzięki za informacje o lakierach ;)
Aaaa...i mnie też się żelowe nie podobają, możesz mnie nawet zlinczować :-p

reklama
Ja też wolę naturalne ale po 1:łamią się od zawsze a po 2:choruję na nerwicę i przy tym strasznie drapię sobie głowę,nieświadomie...żelowe paznokcie nie pozwalają mi na drapanie do krwi:) No i lubię to,że mało sama przy nich robię:)
Można mieć przecież żelowe i dyskretne,krótkie,nie trzeba nosić sztyletów,długaśnych,jaskrawych z cekinami...tego sama nie cierpię i uznaję za mega tandetne.
Nie mówię,że mnie chciała specjalnie urazić i nie uraziła,po prostu nie czuję się tandeciarą.

Olivka - dlatego to była nadinterpretacja z Twojej strony, sama napisałaś, że: "nie trzeba nosić sztyletów,długaśnych,jaskrawych z cekinami...tego sama nie cierpię i uznaję za mega tandetne."
Poza tym każdy niech sobie uważa jak tam chce, nawet gdyby krótkie żele miały być tandetne - kwestia gustu, i nie ma co od razu odbierać wszystkiego tak serio, bo jak wiadomo ZŁOŚĆ PIĘKNOŚCI SZKODZI :-)))) NO!

młodamamusia - pytam, bo wyglądasz naprawdę smacznie ;-)))) Na moje oko jesteś szczuplutka i dlatego zapytałam :-D nie żeby Cię z kilogramów wyliczać :))))))))))))))))))

Ale się torta urodzinowego Łukasza najadłam:-D pęknę:zawstydzona/y:
Byliśmy u urologa dzisiaj. Zrobił usg, pomacał i wszystko git. Jutro badanie poziomu testosteronu i po 6 sierpnia do gina umówić sie na hsg i IUI :happy:

rurka : kciuki za IUI! daj troche torcika :)
ps. skusilam sie na zakupach na kolorwke za twoim przykladem : 2 lakiery flashy i cienie do oczu + masa innych fantow ciuchowych, jutro powklejam foty :)
kolorowych!

reklama
:confused: Dzień dobry :-D

no to sobie właśnie z Remkiem nie śpimy :shocked2:

ale stwierdziłam, że nie ma t:shocked2:o tamto czas wykorzystamy na wklejenie fotek z naszej podróży na Hel, prześlemy ciotkom trochę piasku i otwartego morza :cool2::-D Remik miał dokładnie 1,5 miesiąca i odbył swoją pierwszą morską wycieczkę :-D a do dokumentacja :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry