• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)

just : sliczne foty! fajnie masz z tym morzem na spacerki, mysle ze super bedzie jesienia!!!! kocham morze jesienia i zima :)))

kocurro : a pewnie ze wybacze :)
odebralam dzis wyniki i moje cukrowe wysilki daja efekty :) na czczo wynik ok :))

Mały źle znosi szczepionke. Dostał gorączki . Dałam mu czopek . Gorączka spadła .Narazie śpi . Mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna;-)

Dobranoc;*

Hej:)

Mamusiu a Pani Nila (wychowawczyni z przedszkola) i Pan Szimon (Pan od angielskiego) zakochali się,całująąąą się i chodzą razem do kuchni...
Mamusia zdruzgotana,czarne myśli,co oni do cholery robią w tej kuchni????
Rano pytam Panią dyrektor o co chodzi,co się dzieje w jej przedszkolu a ona na to:
Ale ja Pani przysięgam,Pani Nila ma męża,ona urodziny miała.Pobiegła po dziewczę żeby się tłumaczyło i Pani Nila blada jak ściana wchodzi i zaczyna się tłumaczyć,że urodziny miała,że Pan Szimon i owszem całował ją, ale z kwiatkami wpadł i to przy okazji składanych życzeń ją pocałował, a do kuchni poszli torta ukroić dla Pana Szimona:)))))))))))))
Ach ta nasza Ninka....

Dzien dobry
biggrin.gif

młody wczoraj zasnął po 22 i obudził sie o 6 rano
biggrin.gif

Marcepanek aby szybko różyczka minęła Maciusiowi;**

Ze mną jest coś nie teges.

no.gif
no.gif
. Wisi mi to czy K... jest w domu czy go nie ma . Sama nie wiem czego chce
unhappy.gif
czy z nim być. Czy co ? ...
no.gif
Nie wiem co jest dla mnie dobre
unhappy.gif

mloda dzięki. Ale będzie kolorowo bo różyczka jest zakaźna a w domu jeszcze Nikola...
A co do K to musisz się nad tym bardzo poważnie zastanowić. Bo Rafałek jeszcze jest mały i nic nie rozumie ,więc to najlepszy czas...nie chce być wredna ,ale przydał by się wam teraz szybki kurs dorastania. Macie w końcu dziecko. I to Rafałek jest teraz najważniejszy. Porozmawiajcie i się zastanówcie czego od życia chcecie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry