• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :)))

Przez ten mokry padający mój dostęp do internetu jest bardzo uszczuplony :(( Mam nadzieję, że zdążę jeszcze z tym postem.

Kocurek - SUPERRRR !!!!!! Ja poczekam ze zdjęciami na pogodę :-p też będę się lansować w bikini :cool2:a co ! Wypoczywaj ile się da :))))) Buziaki :*

młodamamusia - Rafałek przekochany :)) jaki wesolutki :-) Na tym zdjęciu u dołu to ma taką minkę jak Ty ;-)))) Synek mamusi jak się patrzy :))) Uściski.

rureczka -słońca dużo Wam życzę i pysznej bitej śmietany :-p na gofrach :-D)))))

Pozdrawiam Wszystkie i czekam na pogodę ;)

reklama
Made dziękuję;* a jak tam dzieciaczki ?;-)
Just podglądujesz? :-D

DZiewczyny zasłużyłam na medal:-D:-D wykąpałam sama Rafcia:-):-) bo dotychczas robiła to mama:-)

młodamamusia - córka pyskuje, Maniek wariuje, a ten najmniejszy - najgrzeczniejszy :-)))) Właśnie poszedł spać :))))
A jak u Ciebie sprawy sercowe? Ciśnienie opadło? ;-)

Aaa...i gratuluję oczywiście samodzielnej kąpieli :))) BRAWO !!!

Echh...mój Pan i Władca się dorwał do kompa i tym sposobem jestem godzinę do tyłu :szok: przez to też zjadłam wszystkie żelki :zawstydzona/y:
Olivka - jakby co to nie moja wina ;)))

Może Dziewczynki też nie mają internetu, że taka pustka :oo2:

Ajjj,ja dalej czekam na męża...jeszcze 2h.
Oglądam ''Żonę dla milionera'' i próbuję zbałamucić żonę koszykarza:))) Chciałabym Nince zrobić niespodziankę na urodziny i zaprosić Go,zobaczymy co oni na to bynajmniej dziwne zaproszenie:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry